Стара Загора. Наставникът на Берое Петър Колев даде мнението си

Стара Загора. Наставникът на Берое Петър Колев даде мнението си ...

Петър Колев: Вкарва се изключителен негативизъм отвън


Стара Загора. Наставникът на Берое Петър Колев даде мнението си след равенството на своя тим с Арда. Двата тима завършиха при резултат 1:1, а треньорът говори и за скандиранията “оставка”, които получи в края на мача от привържениците на “заралии”.

“В отборът на Арда влезе един футболист, който ни попречи да победим. Класен играч, който с хубав удар вкара гол. Смятам, че играхме хубав мач, но за пореден път изпускаме толкова чисти положения. Когато не затваряш мача, е така. Изключителен негативизъм се вкарва отвън, който няма как да не се отразява. Той не е свързан с резултатите на отбора нито с играта, а с други неща. Скандиранията на привържениците са следствие, не говоря за тях.

Каквото имам, ще го дискутирам с ръководството и ако има нещо, те ще ми го кажат. Ние още се изграждаме. Доста нови хора, може би донякъде е логично да получаваме такива голове, защото сме отбор с 13 нови и може да се допусне колебание в реузлтатите. Смятам, че от последните 3 мача ние играем по-добре и лека-полека вървим нагоре.

Имайте предивд, че Арда е изключително организиран отбор, състезатели, които повече време играят заедно, имат стиковка и колективен дух и е трудно да се играе срещу тях”, заяви Колев.


Източник: focus-news.net