Стара Загора. Наставникът на Арда Георги Чиликов даде мнението си

...
Стара Загора. Наставникът на Арда Георги Чиликов даде мнението си
Коментари Харесай

Чиликов: Очаквах тежък мач, няма какво да ме изненада в Берое

Стара Загора. Наставникът на Арда Георги Чиликов даде мнението си след равенството на своя отбор с Берое в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора не се победиха и приключиха 1:1, а треньорът призна, че е имало напрежение в неговия отбор.

“Какво да ви кажа. Ако би трябвало да съм почтен, имаше един интервал от 20-25 минути, в които бяхме обезпокоени, прекомерно доста самостоятелни неточности направихме в изнасянето, което ме учуди доста. За благополучие Берое не ни вкара гол. През втората част изиграхме мощно полувреме. Играхме против един мощен тим. Момчетата демонстрираха дух и темперамент.

Имам забележки към някои обстановки. Без причина давахме топката на Берое, а те са тим, който има класата. Доволен съм от точката.

Ако знаех по какъв начин ще стоим при едната и другата групировка, щях да поправям още преди мача. Дузпата и грешките в изнасянето ме учудиха. Имаме дълга седмица и ще работим над някои елементи. Бяхме обезпокоени в един миг от мача и това ме учуди. Но е обикновено, имаме липса на точки. Тежко се играе против един добър тим. Казах им да не помнят предишното и резултатите до момента.

Няма какво да ме изненада Берое, откакто съм взел участие в построяването на този отбор. Знам качествата на футболистите, знаех, че ни чака тежък мач. Моите футболиусти обаче са мъжкари и демонстрираха лице. Вътрешно се надявах, че ще ги обърнем.

Имаше повече напрежение в играчите. Това са млади момчета, някои са на по 21-22 години, занапред записват мачове в “А ” група. На тях има трябват такива мачове, само че с дуелите това се поправя ”, съобщи Чиликов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР