Стара Загора. Наставникът на Арда Георги Чиликов даде мнението си

Стара Загора. Наставникът на Арда Георги Чиликов даде мнението си ...

Чиликов: Очаквах тежък мач, няма какво да ме изненада в Берое


Стара Загора. Наставникът на Арда Георги Чиликов даде мнението си след равенството на своя тим с Берое в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двата тима не се победиха и завършиха 1:1, а треньорът призна, че е имало напрежение в неговия тим.

“Какво да ви кажа. Ако трябва да съм честен, имаше един период от 20-25 минути, в които бяхме притеснени, прекалено много индивидуални грешки направихме в изнасянето, което ме учуди много. За щастие Берое не ни вкара гол. През втората част изиграхме силно полувреме. Играхме срещу един силен отбор. Момчетата показаха дух и характер.

Имам забележки към някои ситуации. Без причина давахме топката на Берое, а те са отбор, който има класата. Доволен съм от точката.

Ако знаех как ще стоим при едната и другата формация, щях да коригирам още преди мача. Дузпата и грешките в изнасянето ме учудиха. Имаме дълга седмица и ще работим над някои детайли. Бяхме притеснени в един момент от мача и това ме учуди. Но е нормално, имаме липса на точки. Тежко се играе срещу един добър отбор. Казах им да забравят миналото и резултатите досега.

Няма какво да ме изненада Берое, след като съм участвал в изграждането на този тим. Знам качествата на футболистите, знаех, че ни чака тежък мач. Моите футболиусти обаче са мъжкари и показаха лице. Вътрешно се надявах, че ще ги обърнем.

Имаше повече напрежение в играчите. Това са млади момчета, някои са на по 21-22 години, тепърва записват мачове в “А” група. На тях има трябват такива мачове, но с двубоите това се коригира”, заяви Чиликов.

Източник: focus-news.net