Стара Загора. Конкурс за стихотворение и фотография на тема Усмихни

...
Стара Загора. Конкурс за стихотворение и фотография на тема Усмихни
Коментари Харесай

Конкурс за стихотворение и фотография на тема „Усмихни се и мечтай“ организират в Стара Загора

Стара Загора. Конкурс за стихотворение и снимка на тематика „ Усмихни се и мечтай “ провежда Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните в Община Стара Загора, оповестиха от администрацият . В него могат да вземат участие деца от община Стара Загора разграничени в три възрастови групи. Първа възрастова група - от 8 до 11 години, втора - от 12 до 15 години и трета от 16 до 18 години. Всеки участник може да се включи с до 3 произведения – стихотворения и/или авторски фотографии, основани особено за състезанието.

Целите са да се насърчат креативните качества на децата и да се предизвика детското мислене за щастливо бъдеще, да се отразят в фотоси и стихове истории на положителното и красивото в живота, да се популялизират положителни настройки и да се отхвърли езикът на ненавист и принуждение в общуването.

Творбите в раздел стихотворение би трябвало да дават отговор на тематиката, не би трябвало да са оповестени досега и да са с размер до две печатни страници, формат А4 с шрифт и размер Times New Roman, 12. Произведенията би трябвало да се отличават с автентичност и креативен метод, да са безапелационни и въздействащи и да имат висока езикова и стилистична просвета.

Във вторият раздел - снимка, фотографията би трябвало да дава отговор на тематиката, да е авторска, може да бъде черно-бяла или цветна, да не съдържа материал, който е несъответствуващ, непристоен или циничен. Не е позволено култивиране за деформиране на обектите в нея.
Всяка творба да съдържа заглавие, име, презиме и фамилия на участника, възраст, клас, име на учебното заведение, имейл и телефон за връзка. Снимките и стиховете се одобряват на адрес: Стара Загора 6000, ул. „ Свети Княз Борис ” № 73 (за състезанието „ Усмихни се и мечтай “) и на e-mail: [email protected].

Крайният период за присъединяване е 16 май 2022 година.

Победителите ще бъдат избрани от комисия, която включва експерти в региона на литературата и фотографията, според оповестените критерии. Ще бъдат връчени: първа, втора и трета награди в двата раздела и във всяка възрастова група. Най-добрите конкурсни материали ще бъдат оповестени в особено издание на МКБППМН и наградените фотографии ще бъдат подредени в галерия.

Победителите ще получат своите награди на проведено събитие, обвързвано с разкриване на лятна превантивна стратегия „ ВАКАНЦИЯ 2022 “, за което авансово всички участници ще бъдат известени.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР