Стара травма отложи завръщането на световния номер 2 Рафаел Надал

...
Стара травма отложи завръщането на световния номер 2 Рафаел Надал
Коментари Харесай

Стара травма отложи завръщането на Надал

Стара контузия отсрочи завръщането на международния номер 2 Рафаел Надал на корта.

Испанецът трябваше да играе тази нощ против Фелисиано Лопес в първи кръг на шампионата от сериите АТР500 в Акапулко, само че часове преди началния му час Матадора разгласи, че се отдръпва от присъединяване в Мексико. Така той загуби 300 точки за ранглистата, защото преди година игра край.

" Беше ми цел и фантазия да играя на този шампионат, само че за жалост почувствах болки в крайници по време на подготовка ", сподели Надал, който не е играл спортно от януари насам, когато се отдръпна заради травма по време на мача от 1/4-финалите на Откритото на Австралия против Марин Чилич. Тогава Надал получи мускулна контузия на дясното бедро.

Проблемът му в този момент е на същото място, което демонстрира, че не е бил долекуван. Травмата слага под подозрение и присъединяване на испанеца в Индиън Уелс и Маями.

Междувременно японецът Кей Нишикори завърши присъединяване си на шампионата в Акапулко след загуба в първи кръг от младия канадски тенисист Денис Шаповалов.

Японецът отстъпи на своя противник със 7:6 (3), 3:6, 1:6. 18-годишния Шаповалов в идващия кръг ще срещне третия подложен Доминик Тийм от Австрия, който в профил квалификант на старта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР