Станка Кабакова сътвори нова мизерия в баровското бургаско село Маринка.

...
Станка Кабакова сътвори нова мизерия в баровското бургаско село Маринка.
Коментари Харесай

Станка Полицайката сътвори нова мизерия в баровското село Маринка

Станка Кабакова сътвори нова бедност в баровското бургаско село Маринка. Жената, която е известна с прозвището Станка Полицайката още веднъж трансформира къщата си и тротоара пред нея в нелегално бунище. Вонята, която се носи из цялото село, е неописуема, сигнализира свидетел, представен от Флагман.бг. Къщата, в която живее тя с единия си наследник, се намира на ул. " Велека ".

" Миризмата е отвратителна, не се търпи към този момент! Очевидно дамата има психологични проблеми, за какво никой не се грижи за нея, за какво не я прибират. Длъжни ли сме всички да поносим тази бедност?! ", пита читателят ни Иван Д. от с. Маринка.

Припомняме, че това не е единственият случай, в който Станка Кабакова побърква селото, трансформирайки дома си в бунище. След алармата на Флагман.бг компания почисти боклуците от къщата й, даже получи пари за пластмасата, както и дърва от кмета Лъчезар Колев.

Станка Полицайката е майка на наказания на 10 години затвор за жестокото ликвидиране на татко си с секира Марин Кабаков. Освен него, тя има още двама синове. Единият – Стоян, живее с нея в свърталището, а другият от години е във Варна и не поддържа връзка с тях.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР