Станислава Цалова празнува рождения си ден в края на февруари,

...
Станислава Цалова празнува рождения си ден в края на февруари,
Коментари Харесай

Станислава Цалова най-накрая призна за брака си: Мама се намеси и стана страшно!

Станислава Цалова чества рождения си ден в края на февруари, а сътрудниците й от bTV не пропуснаха да я поздравят. Синоптичката е майка на две деца – Светослав (който се роди през 2014-та) и Антонина (2016-та), само че макар уговорките си на родител, не е загърбила работата си.
Преди да срещне сегашния си брачен партньор Данчо, Цалова била отдадена на кариерата си и дори предполагала, че може да остане остаряла мома. Съдбата обаче имала други проекти и метеороложката разкрила любовта в уебсайт за запознанства. По-любопитното в тази ситуация е, че благоверният й на първо време бил определен и утвърден първо от майка ѝ Антонина, защото свенливата Стаси нямала кой знае какъв опит с противоположния пол.
Майката на Стаси Цалова имала и условия към кандидат-зетя – да e интелигентен, занимателен, обаятелен и съумял, с цел да подхожда на известната ѝ щерка. И по този начин, когато синоптичката почнала да си написа с Данчо, майка ѝ от самото начало я надзиравала и даже водела персонално част от писмената преписка с него. За този факт обаче зетят схванал чак след сватбата.
„ Няма да излъжа, в случай че кажа, че мама ми откри мъж. Тя е доста по-отракана от мен! “, смее се Цалова към днешна дата. Мама Антонина е и индивидът, който я насърчил да стартира работа в bTV, защото преди време актуалната метеороложка въобще не си представяла, че ще се занимава тъкмо с това. Мечтаела си да работи като фоторепортер и изпитвала боязън да застане пред камерата, написа „ Марица “.
„ Майка ми попадна на публикация за работа. Търсеха се водещи на прогнозата за времето по bTV. Почти принудително ме накара да се явя на кастинг. Не чаках да ме изберат, само че не щеш ли се случи “, връща лентата на спомените Стаси. В началото тя изпитвала голямо терзание преди всеки ефир и даже един път припаднала от стрес и неспокойствие.
„ Изпитвax yжac oт тoвa, чe хиляди xopa ще ме гледат и може да се изложа. Колегите се видяха в знамение с мен! “, спомня си Цалова, която поради работата си приключва след това и „ Метеорология “, а преди този момент следвала „ География “ и „ Философия “ в Софийския университет.
Междувременно синоптичката приключила и японистика, а след това спечелила едногодишна стипендия за специализация в Япония. Престоят ѝ в страната на изгряващото слънце бил повече от трогателен. Така получила опция да опознае корените си – баба ѝ по генезис е японка, а дядо ѝ – кореец. От тях Стаси е наследила екзотичните си черти.
„ Като дете осъзнавах, че не съм като другите, тъй като хората ме заглеждаха и не ми беше прелестно. По-късно разбрах, че различността ми е преимущество. Давам си сметка, че в случай че не беше ексцентричния ми външен тип, щях да имам доста по-малки шансове да стартира работа в bTV “, признавала е Цалова.
Освен че е специализирала в Япония, тя е обиколила още Съединени американски щати, Русия и Европа. Метеороложката обожава да пътува и със брачна половинка ѝ постоянно си спретват екскурзии до разнообразни точки от земното кълбо. Докато били на отмора в един от най-романтичните градове в света – Париж, Стаси получила дълго чаканото предложение за брак. „ Всичко стартира с смешки и закачки в интернет, а стигнахме до женитба “, спомня си звездата.
Сватбената гала се случва в София през 2009-та, а посетители на тържеството са всички кореспонденти и водещи на малкия екран, които насочиха благи пожелания към младоженците. В продължение на четири години синоптичката не успяваше да се снабди с бебе, с мъжа й даже замисляли ин витро и тъкмо тогава най-неочаквано Стаси забременяла.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР