Станислав Стоянов става депутат от ГЕРБ на мястото на Цветан

...
Станислав Стоянов става депутат от ГЕРБ на мястото на Цветан
Коментари Харесай

Станислав Стоянов заема мястото на Цветанов в парламента

Станислав Стоянов става народен представител от ГЕРБ на мястото на Цветан Цветанов . Решението на ЦИК ще бъде обнародвано в Държавен вестник, оповестява комисията.

На свое съвещание от 30 март Централната изборна комисия взе това решение на основа на получено писмо от Народното събрание , в което Комисията е известена за предварително прекратените компетенции на Цветан Цветанов като депутат от Четвърти избирателен регион - Великотърновски.

През 2011 година, ЦИК " осъди " двама депутати от ГЕРБ, само че не ги наказа . Депутатите от ГЕРБ Станислав Стоянов и Иван Божилов са нарушили Изборния кодекс с наличието си в зала Универсиада , където се обитава столичната Общинска изборна комисия.

Основното им нарушаване през 2011 година бе, че са си разрешили да придвижват чували с изборни бумаги , което е извънредно пълномощие единствено на членовете на комисията .
 Цветан Цветанов към този момент не е народен представител
Цветан Цветанов към този момент не е народен представител

121 народни представители гласоподаваха " за ", 7- " срещу " и 3 - " въздържал се "

Припомняме, че депутатът Даниела Дариткова поема лидерския пост в парламентарната група на ГЕРБ. Малко по-късно в коридорите на Народното събрание тя съобщи, че в никакъв случай няма да бъде Цветан Цветанов в парламентарната група, само че ще търси разговор и консенсус в работата си.

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров съобщи, че не вижда драма със промяната на шефа на ПГ на ГЕРБ . По думите му доктор Дариткова е спокоен и отзивчив човек.

Марешки пък съобщи, че има консолидиране на Народното събрание след излизане на Цветанов .

Цветан Цветанов подаде оставка откакто избухна абсурдът с имотните покупко-продажби на хора от властта, купили жилища от " Артекс ", на по-ниски от пазарните цени.
 Цветанов позволява съветска интервенция в офанзивата против него
Цветанов позволява съветска интервенция в офанзивата против него

Заради позициите му за F-16, Скрипал...

На 19 март стана ясно, че вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов се е сдобил с нов парцел в елитния столичен квартал " Изток " на емблематичната улица " Латинка ". Новият дом е против разменени два други парцела, станали благосъстоятелност на компания " Артекс " единствено няколко часа. Веднага по-късно те са били продадени на някогашния IT експерт на ГЕРБ и участник в предизборния щаб на партията Симеон Велков, заяви " Свободна Европа ".

Ден по-късно от прокуратурата дадоха обещание, че ще създадат инспекция на договорката с жилищата и новия парцел на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Заричането бе от представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова пред публицисти, само че и тя призна, че инспекцията към момента не е предоставена и по нея не се работи.

Във връзка със абсурда правосъдният министър Цецка Цачева подаде оставка. Оставки подадоха и двамата зам.-министри - Ваня Колева и Красимир Първанов.
 Руската хибридна офанзива опартаменчи властта
Руската хибридна офанзива опартаменчи властта

На празното портмоне не му се върви до урната...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР