Станислав Балабанов коментира случващото се на политическата сцена в последните

...
Станислав Балабанов коментира случващото се на политическата сцена в последните
Коментари Харесай

Човек на Слави разкри срамни думи на Асен: Този човек ми каза, че не трябва да ни пука за обществото!

Станислав Балабанов разяснява протичащото се на политическата сцена в последните ни. Според него ПП-ДБ са подвели своите гласоподаватели и тези, които са били по площадите преди 3 години.
„ Вотът на хората, които бяха на площада, бе сменен от ПП-ДБ. Гледаме с тежко омерзение на това, което се случва.
Такъв позор и такова оскърбление не съм гледал. Как можаха за 9 месеца да създадат всичко, само че не и да работят да българските жители.
Ние ги разбрахме преди 2 години. Участвал съм в договаряния. На тях Асен Василев ми сподели, че не би трябвало да ни пука за обществото, а би трябвало да се гледа маркетингово. И тогава ги бутнахме “, съобщи депутатът на Има Такъв Народ в ефира на Българска национална телевизия.
„ Ние влезнахме в този несретен парламент с концепцията да предложим значимите точки за решение, с цел да си отдъхне този народ. Не се съгласиха се.
Този парламент би трябвало бързо да отиде в историята. Повече народна власт се прави с повече избори.
Ние сигурно ще имаме доста по-силно предствавителство в идващото национално заседание. Едва ли ще има партия със 120 места. И решението е експертен кабинет, без политически лита в него.
Ние имаме функционалността в пленарната зала да назоваваме нещата с същинските им имена, тъй като те ги прикриват.
Излиза Асен Василев „ Мистър Еврозона “, и приказва, че ще е първият министър, който ще ни вкара там. Излезе през вчерашния ден отчета на МВФ и истината лъсна. Аз не му имам вяра, разгадавам на фактологията “, добави Балабанов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР