Станимир Стоилов ще е за кратко безработен. Мъри преговаря с

...
Станимир Стоилов ще е за кратко безработен. Мъри преговаря с
Коментари Харесай

Бомбата на деня: Мъри преговаря с Арис Солун! Директорът на гърците му дойде на крака

Станимир Стоилов ще е за малко незает. Мъри договаря с Арис Солун и е доста покрай контракт с гръцкия клуб, оповестява през днешния ден в. „ Мач Телеграф “. Изпълнителният шеф на „ жълто-черните “ Агесилаос Тумазатос пристигна на крайници в София, с цел да се види със Стоилов.
Това стана единствено няколко дни, откакто Мъри напусна Левски. Часове преди Вечното дерби в понеделник шефът на Арис и Стоилов са имали работен обяд в ресторант в Драгалевци. Заедно с тях на масата е бил и босът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, като на този стадий не е несъмнено, каква е връзката му с договарянията сред Мъри и Арис.
Очаква се в околните дни Стоилов да пътува до Гърция, с цел да се запознае по-подробно с предлагането и положението на клуба.
Към днешна дата Бога на войната има краткотраен треньор. Това е локалният ментор Апостолос Терзис. Той наследи на поста при започване на февруари Алън Пардю. Бившият ментор и шеф на ЦСКА беше уволнен, откакто води Арис единствено 143 дни. Британецът беше освободен от поста си, откакто „ жълто-черните “ изгубиха с 0:1 от Йоникос в мач от шампионата. Въпреки провалянето Арис влезе в челната шестица на шампионата в Гърция, а към днешна дата е на петото място в класирането. За четири мача от плейофите отборът е записал 3 загуби и едно реми.
Арис Солун е измежду най-богатите клубове в Гърция. Той е благосъстоятелност на интернационална компания, която е обвързвана с съветския предприемач Владислав Доронин. Милиардерът до неотдавна имаше любовни връзки със супермодела Наоми Кембъл и се води за добър другар на артиста Леонардо ди Каприо.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР