Стандарт и общината, отличиха хората, които прославят градавНе искам да

...
Стандарт и общината, отличиха хората, които прославят градавНе искам да
Коментари Харесай

Първа награда за учители в Угърчин


" Стандарт " и общината, отличиха хората, които популяризират града в Не желая да пребивавам на друго място, сподели най-големият експортьор на трюфели за Италия Цветозар Мически Гордея се с вас момчета, похвали пожарникари и служители на реда основен комисар Николай Николов
ВИЖ ГАЛЕРИЯТА " МОЯТ ГРАД - УГЪРЧИН "

Първа премия за 30-годишния си труд получиха учители от Угърчин. Това стана през днешния ден на церемонията „ Моят град ”, проведена от „ Стандарт ” в партньорство с общината.
Това е първа премия за 30-годишен положен труд, сподели през сълзи Дафинка Младенова, шеф на детска градина «Щастливо детство», която бе отличена за приноса си принос в ранното обгръщане и приобщаване на децата в просветителната система, посредством основаване на положително съдействие с родителите. Трябва да сме горди, че сме съдействали за развиването на образованието в Угърчин. Тази премия е за всички нас, които водим за ръка бъдещето на България, добави и Иванка Димитрова, шеф на детска градина «Светулка». Тя бе отличена за обезпечаване на условия за еднакъв достъп до качествено предучилищно обучение, както и за висок професионализъм и отговорност в работата.

ВИЖ ОЩЕ: Угърчин - столицата на трюфелите

Всички деца в Угърчин вървят на учебно заведение

В Угърчин, с помощта на екипната работа на всички институции, няма нито едно дете, което да не върви на учебно заведение, сподели Еленко Начев, шеф на РУО-Ловеч, който връчи премиите на двете директорки на забавачки. Той благодари на „ Стандарт ”, че цени и отличава работата на българския преподавател.

 Пет награди за шефове на учебни заведения в категория „ Образование ” раздаде за първи път „ Стандарт ” в акцията „ Моят град ”. Образованието е главен приоритет на общината, акцентира заместник-кметът Мария Динова. Другите три награди бяха за емблематичните ръководители на учебни заведения в града. Олга Петрова, шеф на Средно учебно заведение «Св. Св. Кирил и Методий», бе отличена за обезпечаването на съвременна  и привлекателна просветителна среда за учениците. Веска Василева, която е отпред на Основно учебно заведение «Св. Паисий Хилендарски», получи премия за триумф в развиване на качествата на учениците и повишение на мотивацията им за учене, посредством действия разрастващи характерни познания, умения и основни пълномощия. А директорката на Основно учебно заведение «Христо Ботев» Невена Крайнинска - за висок професионализъм и отговорно отношение при осъществяване на дейностите по механизма за обсег. Ако има нещо, което ни събира като българи, това е нашият дух, сподели евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков, който връчи оценките на директорките. Дали сме учители, пожарникари или водачи, ние можем и дружно се борим за дела, добави той.

 Угърчин бе стъпка № 14 от акцията «Моят град» на «Стандарт». Изложба от 10 големи фото панна показа преобразяването на града. То може да се заключи в четири тематики: държим на спорта, търсим това, което ни прави известни, влагаме в децата, помним кои сме и се гордеем с това, сподели Мария Динова, представяйки обектите от изложбата. Тя заяви, че новият фитнес салон скоро ще се разшири и ще стане съвременен състезателен център. Празникът «Светиите», който отбелязва 90 години история, както и фестивалът на трюфела се нещата, които вършат Угърчин прочут.

Трюфелът - бранд на Угърчин

 Превърнахте трюфела в бранд, който към този момент е различим в България, сподели основният редактор на «Стандарт» Славка Бозукова и пожела на угърчинци бързо да наложат своята емблема и в Европа. Угърчин е образец за цялата България като град, който освен познава, само че и помни предците си. Той е наблюдавал родословните дървета на всичките 176 рода, сподели още Бозукова.  Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР