Станала неволен свидетел на престрелката в центъра на София, Давидова

...
Станала неволен свидетел на престрелката в центъра на София, Давидова
Коментари Харесай

Давидова започва разпити след престрелката в Братя

Станала несъзнателен очевидец на престрелката в центъра на София, Давидова не съумява да залови на място нейните хипотетични основатели. Радо, Никсън и Пепи съумяват да се измъкнат стремително, а Елена може да разчита само на показанията на Топал. Той е извикан на разпит в ГДБОП, дружно с брат си, само че каква изненада чака младата инспекторка и ще може ли да употребява престрелката като насочна точка за по-нататъшното си следствие?

Денис към този момент е изцяло наясно, че Андреев има сериозен проблем и някой в действителност подбива цените на „ синята муха “, с която той се занимава. Осъзнавайки, че недоверието от страна на Радо няма да се стопи и напрежението ще продължи да пораства, той се заема персонално да открие, кой играе зад тила на Андреев, с цел да приключи един път вечно съмненията му, че двамата със Сандо имат нещо общо с това. Какво ще открие и има ли късмет за помирение сред двете враждуващи групи?

Конфликтът сред Юлия и Марин е напът да ескалира. Опасната украинка за пръв път в своя живот би трябвало да признае, че й е мъчно да се оправи с хитрия си зложелател. Съревнованието сред двамата се оказва много по-сериозно от елементарен битов проблем и се трансформира в злокобно надиграване с пагубни последици. На какво е подготвена една Опланчик, пробвайки да смаже съпротивата на неприятеля, с цел да покаже своето превъзходство и ще допусне ли Марин да бъде победен?

Статия в прочут таблоид концентрира публичното внимание върху личността и бизнеса на Топал, като повдига въпроса, за какво нарушител като него още е на независимост и кой пази ползите му. Денис е гневен, тъй като материалът излиза във допустимо най-неподходящия за него миг и затова може да му навреди повече от всеки път. Гергана се заема със задачата да разбере кой е източникът, подал част от персоналната информация към вестника. Но ненадейно Гери изчезва и Сандо е мощно обезпокоен, че, може би, тъкмо Радо има пръст в цялата история. Къде е приятелката му и каква е повода, от нея да няма и диря?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР