Станаха известни мацките, които ще се борят за пръстена на

...
Станаха известни мацките, които ще се борят за пръстена на
Коментари Харесай

Ето ги мацките, които ще се борят за пръстена на ергена

Станаха известни мацките, които ще се борят за пръстена на ергена в едноименното ново шоу на бТВ. Рекламата му тече от предходната година и към този момент изнерви с очакване фенките на риалитито, което за първи път стъпва у нас. Тв дебютът на мераклийките за обич е на 19 февруари от 20.00 часа.



22 представителки на нежния пол, които към момента не са разкрили своята половинка, ще създадат първата по-нестандартна стъпка към щастието, като вземат присъединяване в шоуто.

В събота вечер измежду дамите, които ще попаднат в компанията на Виктор Стоянов и вълшебната конюнктура на същински средиземноморски парадайс, са не просто красиви и умни дами, а и такива, потвърдили себе си със своите достижения и персонални истории, написа БЛИЦ.



Александра Гърдева

Част от 22-те дами са психологът Александра Гърдева, мениджърът в АЕЦ - Деница Дешкова, художничката Марта Желязкова, комерсиалният представител Венета Костова и моделът Дениз Хайрула.

С забавни специалности и огромни достижения са още Полина Иванова – инженер-мениджър в комерсиална компания, моделът и инфлуенсър - Виктория Капитонова, татуистката и някогашен стоматолог - Теодора Калинина, моделът и певица – Гергана Стаменова - STAMENOWA, асистентът клинични проучвания - Карина Ленкова и певицата, модел и актриса Ева Георгиева-EVA.



Ева Георгиева-EVA

Част от участничките не крият, че са се записали за присъединяване в шоуто, точно откакто са разбрали, че Виктор ще бъде мъжът, с който ще имат опция да се сближат. Той ще заведе всяка една от тях на невероятни сантиментални места.



Дениз Хайрула
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР