Стана ясно коя красавица сменя водещата на сутрешния блок през

...
Стана ясно коя красавица сменя водещата на сутрешния блок през
Коментари Харесай

Красавица сменя Марина Цекова на екран

Стана ясно коя хубавица сменя водещата на утринния блок през уикенда по Нова тв Марина Цекова. Цекова в неделя води последния ефир на „ Събуди се “, а от през днешния ден излиза по майчинство, в очакване на второто си дете.

В „ На фокус с Лора Крумова “ тя направи равносметка за последната сложна и прочувствена година. Споделя, че със брачна половинка си Златимир Йочев, който води утринния блок по конкурентната бТВ, рядко са дружно.

„ За последната година един път сме съумели да отидем някъде дружно тримата с щерка ни Тамара за по-дълго време и тогава когато се събудихме преди 6-7 месеца дружно осъзнах, че от половин година това не се е случвало. Не знам дали хората могат да си показват какво е да не можеш да се събудиш до обичания си човек всяка заран. Но това си беше по едно и също време смешна и тъжна реализация. Аз ставам заран в 5.20 ч., а той става всяка заран в 4.20 ч. и това беше графика ни през последните месеци “ – призна Марина Цекова.

Докато Марина Цекова е в отпуск по майчинство, журналистът на NOVA Анна Мария Конова ще я замести като водещ на „ Събуди се “.

„ Анна Мария е прелестен кореспондент от Новините на NOVA. Тя е опитна, плува в нашите води. Знам и съм уверена, че ще се оправи добре на тази позиция. Искам да изкажа признателност към всички останали хора от предаването, които не се виждат на екран, само че са там. „ Събуди се “ ще продължи да бъде такова каквото е било. Ще продължи да дава най-интересното и най-смисленото наличие, тъй като екипът на предаването е превъзходен. Използвам мотивът да им благодаря “, разяснява Марина Цекова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР