Стана ясно кой ще е кандидат-премиерът на Продължаваме промяната и

...
Стана ясно кой ще е кандидат-премиерът на Продължаваме промяната и
Коментари Харесай

Сензация! Ето го кандидат-премиера на ПП и ДБ

Стана ясно кой ще е кандидат-премиерът на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " в държавното управление на малцинството, което двете партии се канят да предложат при приемането на втория мандат. Очаква се той да бъде връчен до дни от президента Румен Радев, макар че Кирил Петков и Асен Василев желаеха повече време от президента, с цел да се одобряват закони в Народното събрание. По-рано през днешния ден Кирил и Асен излязоха със специфична декларация, в която притиснаха останалите партии в Народно събрание да ги поддържат, другояче не мислели за България.

-->
Надежда Йорданова да е претендентът за министър-председател, довериха хора от Демократична България. Така Политическа партия щели да показват уважението си към по-малкия сътрудник. Хората на Христо Иванов и Атанас Атанасов убедили Кирил Пеков и Асен Василев да не нервират останалите партии в Народно събрание, издигайки непосредствен до тях претендент за министър председател като Андрей Гюров или Никола Минчев.

Така по време на диалозите за кабинет на масата на преговорите  водещи щели да са Иванов и Атанасов, а не Петков и Василев. В момента, поради държанието на Кирил и Асен, съпредседателите на Демократична България се одобряват като по-диалогични и консенсусни.

Надежда Йорданова сега е народен представител от Демократична България. Тя заемаше поста министър на правораздаването в кабинета на Кирил Петков. Политическата кариера на юристката стартира като началник на кабинета на настоящия водач на Демократична България Христо Иванов, до момента в който бе министър на правораздаването във второто държавно управление на Бойко Борисов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР