Стана ясно какво е завещанието, оставено от , който почина

...
Стана ясно какво е завещанието, оставено от , който почина
Коментари Харесай

Отвориха завещанието на принц Филип - кой какво получи

Стана ясно какво е наследството, оставено от , който умря преди близо два месеца, написа Royal News. Смъртта на херцога на Единбург в допълнение нажежи ситуацията в Бъкингамския замък, където така и така обстановката е напечена поради поредицата от изявленията, които Хари и Меган напраиха през последните месеци.
Повечето от парцелите му ще отидат при вдовицата, кралица Елизабет II , само че стана ясно, че Филип е оставил великодушна сума пари на хората, които са останали неразделно до него в последните му часове . Принц Филип е оставил много великодушна сума на тримата мъже, които са полагали грижи за него. Това са неговият персонален секретар - чорбаджия Арчи Милър Бейкуел, неговият паж - Уилям Хендерсън и икономът му - Стивън Ниедохадло.
 Обявиха публично повода за гибелта на принц Филип Обявиха публично повода за гибелта на принц Филип
Официалната причина за кончината на принц Филип, посочена в смъртния му акт, е напреднала възраст, предава " Independent ". Съпругът на кралица Елиз...
Те бяха част от антуража, който вървяха зад ковчега на херцога на Единбург на погребението му на 17-ти април в замъка Уиндзор. Милър Бейкуел беше неговата дясна ръка повече от десетилетие, до момента в който Хендерсън и Ниедохадло се редуваха да прекарват време с него в селската къща в Сандрингам, в която той се реалокира през лятото на 2017 година Децата на Филип - принцовете Чарлз, Андрю, Едуард и принцеса Ан - могат да " вземат каквото изискат " от сбирката от 13 000 книги, които се намират в библиотеката на Бъкингамския замък. Завърнал се в замъка от лондонската болница, където беше признат, херцогът на Единбург се е посветил на подписването на някои от портретите си, с цел да ги даде на личния състав, който се грижел за него.
Появиха се клюки, че Филип е лишил от завещание внука си Хари , като наказване за последните му изяви, само че източникът от Бъкингамския замък отхвърли всички спекулации по тематиката. Херцогът на Единбург е уредил каква сума желае да остави на внуците си " от дълго време ". Херцогинята на Кеймбридж Кейт наследи ролята на починалия принц Филип като " обединителят " в кралското семейство , като спомага за решаването на проблемите във семейството.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР