Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи

...
Стана криза в парламента. Партията на промяната не си държи
Коментари Харесай

Борисов хвърли бомба: ПП-ДБ се изкълчиха! На ГЕРБ мога да се карам само аз, на мен – никой

Стана рецесия в Народното събрание. Партията на смяната не си държи на думата. Това сподели от Сливен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Младежката организация на партията.
„ Те се изкълчиха и макар, че мина гласуването, не стана красиво. Стана по този начин, че една сходна формула на ръководство би трябвало да работи. Дори желая да им разясня причините.
В медиите излезе, че все едно Николай Денков е пристигнал и ни се е предиздвикал. Това беше внушението от новините. Това не е правилно. На ГЕРБ мога да се карам единствено аз, а на мен – никой “, безапелационен бе Борисов, представен от Блиц.
„ Истината е, че Мария (бел. ред. Мария Габриел) ми беше написала, че с Денков желаят да ме видят, аз им споделих „ не “, ще се видя с Асен Василев и Христо Иванов.
Това споделих, 10 часа среща – час и нещо говорихме, зададох си моите въпроси, Асен Василев беше правилен, излязохме дружно, казахме пред медиите, че взимаме двете оставки (бел. ред. на шефа и подуправителя на НЗОК), връщаме крачка обратно, с цел да работим градивно и за идващите избори на регулатор “, сподели още Борисов.
Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че работи добре с премиера акад. Николай Денков: „ Работя добре с него, той ми е бил зам.-министър “.
„ Процесът, който направихме, беше сполучлив, само че беше сред мен, Асен Василев и Христо Иванов, държа да го знаете “, акцентира той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР