Стана известно за кариерното израстване на най-големия син на Рамзан

...
Стана известно за кариерното израстване на най-големия син на Рамзан
Коментари Харесай

Синчето на Рамзан Кадиров е едва на 18 г. но вече е зам.-министър в Чечня

Стана известно за кариерното израстване на най-големия наследник на Рамзан Кадиров Ахмат. 18-годишното момче стана първият заместник-министър на Чечня за физическо образование, спорт и младежка политика.

Информацията беше доказана от Магомед Даудов, ръководител на районния парламент.

Още на 9 ноември Рамзан Кадиров приказва за новата служба на най-големия си наследник. Но къде тъкмо е назначен Ахмат, ръководителят на Чечня не разкри.

Оказа се, че наследникът на Кадиров към този момент ще се занимава с развиването на физическото образование и спорта в Чечня. Според Даудов синът на ръководителя на Републиката има всички познания и опит.

" Уверен съм, че назначението на този виновен пост ще спомогне за повишение равнището и качеството на активността на министерството в развиването на спорта, реализирането на младежката политика, патриотичното, духовно и морално образование на подрастващото потомство ", сподели още главата на чеченския парламент.

Ахмат Кадиров е деен състезател. Вече има извоювани шампионати по смесени бойни изкуства и бокс. Даудов акцентира, че неговият племенник е " сензитивен " към проблемите, свързани с младежта.

Припомняме, по-рано синовете на Кадиров бяха удостоени с почетна чеченска премия. По-късно Рамзан Кадиров сподели видео по какъв начин синовете му са наградени с " Даймехкан Сий ” – най-високият медал на чеченския парламент.

Ахмат, Ели и Адам Кадирови бяха наградени за " дейна и ползотворна работа " в интерес на народа на Чечня. А Хамзат Кадиров, племенникът на чеченския водач, стана Герой на Чеченската република.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР