Срещу мен се води режисиран сталинов театър на терора -

...
Срещу мен се води режисиран сталинов театър на терора -
Коментари Харесай

Перата: Срещу мен се води режисиран сталинов театър на терора

Срещу мен се води режисиран сталинов спектакъл на терора - Още съм в ареста, тъй като споделям истината. Искат да ми запушат устата. Това разяснява на излизане от правосъдната зала в Пловдив Петър Низимов-Перата. Името му нашумя парелелно с това на Динко от Ямбол, защото и двамата са ловци на бежанци. Днес той апелира решетките, лежи там по обвиняване за това, че по време на митингите в Асановград е набил оператора на БТВ Петър Джанаваров.

Нито свидетелските показания на служащ на Перата, че работата в една от компаниите му не върви, когато шефът не е там, нито това, че Перата е оказал помощ на жена с пари и юристи, с цел да върне отнетите и от обществените служби деца, не оказа помощ. Магистратите не се впечатлиха и от изказванията, че Низимов избавил 20 котки от гибел в Бургас, нито се трогнаха, че вдигнал високо кръвно в ареста.

Съдът остави Перата в зандана. Адвокатите му обявиха, че не техният клиент, а операторът се нахвърлил на Перата като петел на кокошка. Мотивите на съда са, че на един от приложените по делото клипове ясно се вижда експанзията, която Низимов показва към Джанаваров. Видно било по какъв начин той се доближава към мъжа с камерата, навира телефона си в него и предизвика експанзия, сподели още съдията.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР