Срещнахме ги в ранния следобед - с пухени якета и

...
Срещнахме ги в ранния следобед - с пухени якета и
Коментари Харесай

Изпълнителите от „Сцена под звездите” вече загряват за големия купон довечера


Срещнахме ги в ранния следобяд - с пухени якета и кожухчета, с кафе в ръка за тонус и доста усмихнати. Три прелестни млади изпълнителки, по които младежите се прехласват – Михаела Маринова, Дара и Християна Лоизу. Те ще бъдат част от празничната стратегия на Българска национална телевизия и Столична община „ Сцена под звездите ” в среднощ на площад „ Княз Александър Батенберг ”, където по традиция жителите на огромния град посрещат Новата година.

„ Това е първата година, през която ще взема присъединяване в Новогодишния концерт „ Сцена под звездите ” и съм супер щастлива, че ще мога да се поздравя и да се усмихна на всички българи, които ще са тук с нас ”, показа пред БГНЕС Михаела Маринова. Ще извърша моите песни, които имам до този миг и ще ги съчетая с доста забавната стратегия. За мен ключът към триумфа е да бъда естествена, да бъда себе си - това ме е запазило като човек и персона. Това ме отличава от другите и, евентуално, кара хората да ме харесват, за което съм им признателна, добави Михаела.

2018-та за мен в действителност ще бъде една нова приказка, която ще стартира сигурно - имам вяра мощно в това и си поисквам да съм жива, здрава, както и приятелите, и фамилията - да сме дружно, да се поддържаме, да не се разделяме. Пожелавам го на всички хора, приказва тя в празнична превъзбуда.
 Михаела Маринова. Михаела Маринова. / БГНЕС
Полина Василева е управител на балет „ Нова ”, тя също е тук за подготовка. Щастлива е, че нейните девойки ще танцуват дружно с Михаела, с Дара и с Християна, победителки в разнообразни ТВ формати. Балет „ Нова ” е към този момент на 11 година, съставът е от 25 девойки и имат доста участия с български реализатори, напомни тя. Всяка година е все по-хубава, а музиката в България се развива със забележителни темпове. А най-важното е, че от ден на ден хора слушат българска музика, добави Полина Василева. Събитията са все по-големи и по-организирани и ние се стараем от ден на ден, с цел да минават те по-добре, признава тя. И пожела на всички софиянци, останали в града да дойдат, да се забавляват на площада дружно и да не пропущат тази страст.
 Християна Лоизу. Християна Лоизу. / БГНЕС
Кипърката Християна Лоизу е родена в Ларнака, само че към този момент е известна на доста младежи у нас с вълнуващия си глас. Тя също за първи път ще пее на площада в новогодишната нощ в София и е доста щастлива от това събитие. Тук в празничната нощ ще бъдат и нейни близки хора. „ Ще пеем, ще танцуваме, ще има хора, ще бъде радостно - дано всички да дойдат да ни гледат и слушат, ще прекараме супер ”, подсигурява тя. Християна желае идната година да бъде вълшебна, а хората към нея да са здрави, да бъдат обичани и щастливи. Християна счита да остане в България, тъй като тук е почнала своята кариера, намерила е любовта и има доста другари.
 Дара Дара / БГНЕС
Дара е от изпълнителите, които са доста атрактивни с песните си. Признава, че на всяка Нова година тя и баба й по традиция са си пускали програмата на Българска национална телевизия, радвали са се на песните от празничната стратегия и са се наслаждавали на Дунавското хоро тъкмо след 24 ч. Затова тази Нова година Дара няма самообладание баба й да я види на екрана и да се почувства горда, че е част от веселието. И напълно разумно си пожелава професионални триумфи и шанс в персоналния живот.

Приготовленията за вечерта не престават с цялостна мощ. Водещи на 19-то издание на „ Сцена под звездите ” тази година ще бъдат Анна Ангелова и Владо Пенев. Сред другите известни реализатори в музикалната стратегия са Хилда Казасян, Васил Петров, Николина Чакардъкова, бенда на Ангел Заберски, групите „ Акага ” и „ Сигнал ”, както и Ансамбъла на неврокопските танцьори.

Празничният концерт ще стартира в 22 часа на 31 декември 2017 година и ще приключи към 13 часа на 1-ви януари 2018 година

Ако не ви доближава въодушевление или в случай че насладата ви е допълнително, „ Сцена под звездите ” ви чака! /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР