Срещите са емоция, срещите са забава, запазена територия на тръпки

...
Срещите са емоция, срещите са забава, запазена територия на тръпки
Коментари Харесай

Срещи за напреднали - интимността и факторът вече имаме деца

Срещите са страст, срещите са веселба, непокътната територия на тръпки в стомаха, смях и, дай Боже всекиму - прекрасен секс. Ако началото на всяка връзка е чудо, влизането в рутина е откривателство на същинския ни темперамент, то да запазиш интимността си и да имаш деца си е Големият шлем, единствено за най-хубавите съумяват.

“Докато сме първоначално, всичко е занимателно по една елементарна причина - имаме задоволително време и опция да го вършим. Но какво става, когато се появят децата? Какво става със срещите? ”

Да се уредиш със среща с мъжа си, до момента в който имаш 1,2 или повече зависещи от вас дечурлига, е просто задача с нараснала компликация. Впрягаме цялата си досетливост, всички налични запаси, тъй като може да наподобява каприз, само че в действителност от срещите зависи доста повече - интимността посред ни. И да не забравяме положителния остарял, завършващ с оргазъм секс.

Генерално ситуациите са две - имаме на кого да оставяме децата или нямаме на кого да оставяме децата. Безплатно, като при баба и дядо, някой несретен чичо или вуйна вероятно. За платеното детегледане е ясно, въпреки че да намериш свястна детегледачка май е като да попаднеш на почтен коафьор или козметик от първия път - т.е. съвсем библейско знамение. В първия случай срещите са въпрос на дипломация към детегледачите, съчетаване на графиците и вместване в часа за прибиране на децата. Във втория случай - на доста повече досетливост, в сравнение с до момента сме считали, че сме способни. За каквото и да е. Затова този вид е най-труден за всички двойки с деца.

Как можем да си уреждаме срещи, когато децата все се пречкат

Възползвайте се от моментите, когато тях ги няма - ясла, градина, учебно заведение. Обядвайте дружно и си оставете 5 минутки за интензивно целуване, прегръщане и натискане. Дръжте се като тинейджъри и никак да не ви е позор - това си е вашата среща. Бъдете гъвкави и планирайте с въображение. Ако приключвате с работата, преди те да се върнат от учебно заведение или градина, не бързайте да ги вземате. Насладете се на усамотението и си организирайте мини среща на терасата с някой леден коктейл да вземем за пример. Как е минал денят, някоя целувка - от време на време и това е задоволително.

Флиртувайте през останалото време. Малки секси бележки тук-там, на които няма да ги открие шефа му, несъмнено. Телефонен диалог, в който да пофантазирате, някое бързо известие. Има способи да се срещаме виртуално и да усилваме любовното напрежение, което да избухне, когато най-накрая останем уединено.

Пращайте децата по извънкласни интензивности, летни лагери и въобще на всяко място, на което ще са надалеч от вас. Планирайте дните си и правете всичко това, за което няма време или опция - идете на бар, на дискотека, на еднодневно пътешестване с кола, където желаете и каквото желаете. Правете секс, експериментирайте на воля. Или нищо не планирайте, а се заровете в тонове пица за у дома и остарели филми от вашата младост. Няма значение, стига да сте удовлетворени.

Останете до по-късно вечерта най-малко през уикендите. Ако слагате децата да спят към 10 часа, значи имате най-малко час, час и нещо, в което време сте сами, а те спят. Организирайте си нещо - екзотична вечеря, малко сантиментално местенце на пода в хола, играйте на някоя игра. Може да си извършите тематична късна среща - сгответе италианско (или поръчайте) и гледайте италиански филм, послушайте италианска музика.

А може и да станете по-рано през седмицата и да закусите единствено двамата, преди децата да са станали с техните безкрайни искания и мрънкане заран. Сутрешният секс си остава едно от най-хубавите неща, които можем да сторим за себе си и един за различен. Зарежда с ендорфини, повишава мускулния тонус и ни кара да се усмихваме неоснователно целия ден.

Мислете в вероятност. Ако имате семейство, с което сте близки, или съседско - предлагайте им да гледате тяхното дете, когато имате опция. У вас по този начин и по този начин е лудница - едно повече или по-малко, няма значение. Но някой ден ще можете да ги помолите за същото, а това е постоянно добра опция в интерес на вашата фамилиарност.

Когато сте на отмора с други фамилии, гледайте взаимно децата си, дано има доверие посред ви и в даден миг някоя двойка да може да се отклонява и да бъде уединено. Семейните групови ваканции са занимателни, само че децата отново са на всички места. Така обаче ще можете да се усамотявате.

Хубавото на дългодишните връзки, с изключение на доверието, уважението и прочие мантри, които постоянно наизуст повтаряме, без доста да им имаме вяра е, че сексът също задобрява. Стига да има предпочитание за взаимно задоволство (но какво ти почитание и доверие преди този момент, в случай че го няма нали?) Иначе казано - знаете кое и по какъв начин възбужда индивида до вас. Ами действайте. Отървете се от визиите, че положителният секс идва след напоителна със свещи и рози сантиментална вечер, разтривки или не знам какво - може да разполагате единствено с тези 5 минути, тъй че действайте.



Демонстрирайте интимността си пред децата и изисквайте да се преценяват с нея. От една страна им показвате, че имате здравословна връзка и по този начин е редно да бъде - любовта да се демонстрира, а от друга - щом са огромни, би трябвало да знаят по кое време би трябвало да излязат от у дома и да преспят при другар. Мама и тати може да наподобяват антични като динозаври в техните очи, които въпреки всичко надалеч обратно, в праисторическите времена несъмнено са правили секс, само че вие знаете, че сте готини, обичате се и имате потребност да останете уединено. Да се оправят сами нататък.

Не че би трябвало да внасяме в допълнение напрежение в така и така нелекия си ден, само че не е неприятно да мислим за интимността като за задача. Децата не всеки път са врагът, по-скоро нашата мотивация би била проблем. Но колкото по-рано схванат, че вие имате потребност от персонално пространство и време, толкоз по-лесно става с годините. Така че планирайте, импровизирайте и теглете границите самоуверено.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР