Срещата ни в САЩ с президента Доналд Тръмп отваря доста

...
Срещата ни в САЩ с президента Доналд Тръмп отваря доста
Коментари Харесай

Покупките за армията отворили отношенията със САЩ

Срещата ни в Съединени американски щати с президента Доналд Тръмп отваря много съществено връзките в енергетиката, тематиката сигурност, защитата и така нататък Едно от нещата, които би трябвало да кажем, че работата на България във връзка с модернизацията на своите въоръжени сили, беше високо оценена. Това съобщи военният министър Красимир Каракачанов в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Нашата страна е от страните в Европейски Съюз, които сполучливо извършват решенията от Уелс 2014 година, с цел да стигнем до 2,4% Брутният вътрешен продукт за защита. 30 години разноските в България за защита бяха съкращавани. Тази година са повече и в случай че прибавим разноските, които бяха направени през 2019 година, за 8-те изтребителя - разноските са скочили от 3,9% Брутният вътрешен продукт ", добави той.

" Отношенията сред България-САЩ, оценката на Тръмп и администрацията му отварят нова опция за по-изгодни връзки. Да дадем образец за визите - над 200 хиляди българи живеят в Съединени американски щати. За пръв път американски президент след диалог и отношението, което получи от Българи, съобщи, че ще се работи в тази посока и че схващат вижданията на нашата страна за премахването на визовия режим за българските жители ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР