Срещата на миналото и бъдещето е възможна само във Фермата“

...
Срещата на миналото и бъдещето е възможна само във Фермата“
Коментари Харесай

Изненада във Фермата 8, кой се завръща

Срещата на предишното и бъдещето е допустима единствено във „ Фермата “ - най-градивното и положително риалити, което скоро се завръща в ефира на bTV. Осмият сезон на предаването, наречен „ Мостът на времето “, ще събере именити участници и нови, забавни герои, и ще свърже обичайните полезности с модерния свят. Сред спиращата дъха природа, на брега на красивия язовир Диканя, предаването ще преоткрие личните си корени и ще възроди положителните взаимоотношения и усърдната работа в името на общото богатство. 

Тази есен през портата на „ Фермата “ 8 ще прекрачат участници, представители на положителното остаряло време и на несигурното, само че вълнуващо бъдеще. Всички те ще се заселят край спокойните води и ще се опитат да трансфорат необитаемата, само че плодородна земя в сантиментално фермерско селце. В тази сложна задача ще ги поддържат наставниците им - добре познатите, обичани от феновете фермери Бети и Ники, които ревностно пазят връзката с българската земя.

Сред участниците ще се откроят любимците на публиката, които се трансфораха в емблеми на предходните седем сезона на „ Фермата “ - мъже и дами с обичайни полезности и опит, носещи духа на старите времена. Срещу тях ще застанат иинтересни, съвременни нови герои и визионери. Тези два свята освен ще се сблъскат, само че и ще се добавят. А в самостоятелното и отборно състезание най-достойният ще завоюва огромната премия от 100 000 лв..

В актуалния свят, който се трансформира стремително, а осведомителната лавина и високите технологии опустошават всичко остаряло и познато, ние имаме потребност да спрем, да осмислим живота си и да се приспособяваме. „ Фермата “ 8 ни дава късмет да си напомним уроците от историята и да вземем от предишното това, без което не можем, с цел да продължим напред. Нека дружно минем по „ Мостът на времето “!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР