Срещата между сродни души мнозина описват като свръхестествено явление: като

...
Срещата между сродни души мнозина описват като свръхестествено явление: като
Коментари Харесай

5 знака, по които да познаем сродната си душа

Срещата сред сродни души мнозина разказват като свръхестествено събитие: като прекъсване на времето, като различаване на човек от минал живот или като контакт като че ли с другата част от себе си, която пасва като ръкавица.

Но по какъв начин да сме сигурни, че това не е просто краткотрайно влюбване, а сме на прав път да разпознаем колегата, който търсим от години?

 прави извода, че бракът губи огромна част ог институционалния си темперамент, само че от ден на ден хората търсят и се вълнуват от „ супервръзката “, известна като среща на сродни души – натоварен нравствен съюз, който събира в едно визиите за моногамност, полово привличане, сантиментална обич и прочувствена непосредственост.

Ето 5 знака, по които ще разпознаете сродната си душа: 



1. Започват да се случват чудеса

Когато намерим търсената сродна душа, може да усетите това като знамение. Защото то е като събирането на части от пъзел. С нашето ново чувство за обич, задоволство и принадлежност един към различен ще започнем да виждаме и други щастливи съвпадения. Срещата със сродната душа е част от нашата орис. Сега, когато сме на път да постигнем целта си, други аспекти от живота също стартират да си идват на мястото.

2. Намирате отговори, които до момента не сте виждали

Търсенето на любящ сътрудник е като да имаш проблем, който би трябвало да бъде позволен. А сега, в който дупката в сърцето е запълнена с търсеното късче обич, като че ли имаме свръхсили да се справим с всичко. Дори с проблемите, които до момента са изглеждали нерешими. Може би си задаваме въпросите, които задава и Нийл Кларк Уорън в книгата си „ Среща или сродна душа?: Две срещи или по-малко “. А те са: моят сътрудник ще бъде ли мой финансов сътрудник за цялостен живот, съквартирант за цялостен живот и общ родител на всяко от децата ми за цялостен живот?

Когато сме намерили сродната си душа, тези въпроси сами намират отговорите си. С нашата сродна душа можем да работим за решенията дружно - два мозъка и две сърца са доста по-силни дружно.

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР