Срещали ли сте някога някой, който е изглеждал заинтересован от

...
Срещали ли сте някога някой, който е изглеждал заинтересован от
Коментари Харесай

Четири признака, че за него сте резервна опция

Срещали ли сте в миналото някой, който е изглеждал заинтригуван от вас, само че не е бил подготвен да се обвърже? Ако да, евентуално сте се чудили за какво се държи по този метод. Има хора, които може да ви харесват, само че да не сте им приоритет. Те не биха прекъснали контакта с вас, само че по-скоро желаят да ви запазят като аварийна алтернатива. В подтекста на спорта слагането на някого на аварийна пейка се отнася до неналичието на право да взе участие в играта. Следователно той остава на пейката, до момента в който не изчерпят надарените играчи. В партньорствата обаче ще бъдете оставени да чакате да ви извикат да „ играете “, когато сътрудникът ви се измори от всички благоприятни условия в живота си. А това надали би ви харесало.

Така че, в случай че предпочитате никой да не играе каквато и да е игра с вас, би трябвало да се научите да разпознавате индикациите за това.

Ето някои признаци, че за него сте аварийна алтернатива:

Не съблюдава обещанията, които ви е дал

Може да е мъчно да се справите, когато този човек откаже ангажимент, който е поел към вас. Това в действителност може да обърка проектите ви и да ви сложи в неуместна обстановка. Независимо дали обещанията са огромни или не, те би трябвало да се съблюдават. Чрез тях се развива модел на вашето взаимоотношение с колегата ви. Той явно ви държи надалеч от целите си, в случай че непрекъснато измисля оправдания, с цел да не удържи на думата си. Ако не отговаряте на известията ви, постоянно анулира срещи и не се преценява с вас, значи може би ви приема за аварийна алтернатива.

Той е онлайн, само че не дава отговор на известията ви

Когато някой пренебрегва вашите известия, това може да бъде в действителност досадно. Но когато видите този човек онлайн, споделяйки си статуси, раздразнението ви се ускорява. Може да им изпратите известие от любознание, само че е явно, че не желае да отговори. Дори и да напишете второ известие, с цел да видите дали ще реагира, може да не получите отговор. Така че, хора, би трябвало да се каже, че в случай че някой не се интересува от вас, той няма да ви върне известие.

Не поемат задължения до последния миг

Чувствате ли, че не можете да го накарате да поеме ангажимент? Хората, които ви одобряват за аварийна алтернатива, избират да имат допустимо най-вече благоприятни условия. Това е еквивалентно на избора на кое празненство да присъствате. Може да имат инцидентни връзки, връзки за една нощ или просто не ви одобряват съществено. Той би излязъл с вас, в случай че в действителност няма нещо по-добро за правене. Това е също толкоз неприятно, колкото и това да анулира задължения в последния вероятен миг.

Той в никакъв случай не е там за вас

Ако сте двойка, се допуска, че би трябвало да можете да разчитате на този човек и той на вас. Ако за някого обаче сте аварийна алтернатива, той няма доста да се интересува от вашите усеща.  Вероятно няма да бъде до вас по метода, по който желаете от него и това би ви наранило. Във времена на потребност и когато сте уязвими, вие в действителност ги желаете до себе си. Но той още веднъж ще си откри опрощение да изчезне. Когато имате най-голяма потребност от него, той просто си потегля от живота ви. В един миг той е на всички места по теб като обрив, а в идващия всичко, което получаваш, е едно нищо.

Трябва да се тревожите, в случай че видите, че това необичайно държание се случва по-често. Този непрекъснато подвеждащ метод безспорно е спорен и е малко евентуално да работи добре за вас. Ако забележите, че за него сте аварийна алтернатива, пробвайте се да поговорите и да изясните нещата. Винаги съществува вид това да е неразбирателство и той да има персонални проблеми, за които не знаете. Но дано бъдем почтени, в случай че някои в действителност държи на вас, той ще откри метод да ви покаже какъв брой доста в действителност значите за него.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР