Средства от бюджета за 2024 г. ще има само срещу

...
Средства от бюджета за 2024 г. ще има само срещу
Коментари Харесай

Денков и Василев към КНСБ: Пари от бюджет’24 – само при определени условия!

Средства от бюджета за 2024 година ще има единствено против оферти за съответни действия с точни планове и проект за тяхното осъществяване. Това чуха управленията на конфедерацията и на обособени федерации в КНСБ на среща с министър-председателя акад. Николай Денков и министъра на финансите Асен Василев през днешния ден, заяви Правителствената осведомителна работа.
Представителите на синдикатите показаха вяра политиката на държавното управление за повишение на приходите да продължи и следващата година, по този начин както беше заложена за 2023 година
Те чакат страната да извърши настояванията им за увеличение на заплатите в другите браншове, както и да се обезпечат средства за финансови вложения.
Бюджетът за идната година ще бъде с ясна вероятност. Кабинетът ще продължи да следва политиката на повдигане на приходите и преодоляване на инфлацията, съобщи министър председателят.
Министърът на финансите чака финансовите средства по обособените браншове да бъдат употребявани дейно в интерес на жителите. Той предвижда, че брутният вътрешен артикул ще се покачва, а инфлацията ще продължи да понижава и идната година ще бъде под 5%.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР