Средна европейска класа ще се яви с ПП на вота

...
Средна европейска класа ще се яви с ПП на вота
Коментари Харесай

Ето кой ще се яви на вота с Промяната

„ Средна европейска класа ” ще се яви с Политическа партия на вота през октомври, заяви в ефира на „ Твоят ден ” на NOVA NEWS водачът ѝ Константин Бачийски: „ Средна Европейска класа и, доколкото знам, и „ Волт ” имат предпочитание да продължат да се борят за тази идея, тъй че Политическа партия ще се яви на изборите като коалиция, в която биха могли да вземат участие както партия Политическа партия, по този начин и други обединения ”.

Бачийски припомни, че групировката, която оглавява и която беше при предходните избори мандатоносител на Политическа партия, дружно с „ Волт ”,  е „ в основата на основаването на концепцията за смяна в България ”. „ Така че считам, че на идните избори ще може да ни видите отново още веднъж ”.

Промяната не е осъществила задачите си в цялостен размер, направи рекапитулация той, само че изясни това с че силите „ от другата страна ” са видели, че за първи път има политици, които не могат да бъдат купени.

Той сподели, че въпросът за партийната дотация и по какъв начин се разпределя за тях няма значение, тъй като става дума за идея.  

„ Единственото, което е по-важно от цената на газа, е сигурността на доставките ”, е мнението му за синьото гориво. В него се включва и диверсификацията. 

„ Българската страна би трябвало да е самостоятелна от който и да е снабдител. Тоест да не е обвързвана единствено с един снабдител, който да може да постави на колене страната във всеки миг, който желае. Затова разбирам за какво част от хората излизат да стачкуват против една политика, която би обвързала България единствено с една страна ”, посочи той.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР