Сред многото новогодишни резолюция, които мнозина правят, бихме искали да

...
Сред многото новогодишни резолюция, които мнозина правят, бихме искали да
Коментари Харесай

Ти да видиш! Веганите правят по-малко секс

Сред многото новогодишни резолюция, които мнозина вършат, бихме желали да прибавим още една - да не ставаме вегани. Освен фактът, че нищо хубаво не може да излезе единствено от една салата, в действителност не можем да разделим аленото вино с филе "Елена ".
И до момента в който мислехме, че не можем да дадем спомагателни доводи против веганството, които не са локални артикули, положителните хора от месния гурме клуб GourmetMeatClub.co.uk, открили още една специфична детайлност. След съществено изследване, господата достигнали до доста впечатляващо умозаключение - веганите вършат доста по-малко секс от месоядните. Доказателството идва, откакто хората се занимавали с питателните култури на другите страни и забелязали, че в Уелс, месоядните вършат секс най-малко с веднъж повече от всички останали, освен това на седмична база. Същото важи за 46% от месоядните в Англия и 40% от тези в Шотландия. На какво се дължи това?
Според хората, провели проучване с повече от 2000 души на острова, една от огромните аргументи може да се показва във обстоятелството, че месото дава повече сила, разсънва хормоните на щастието - не сме виждали към момента трагичен човек да плаче, до момента в който се храни с пържоли.
В България, където веганството е форма на мода и място за изложение на всевъзможни проблеми от детството, сходно изследване няма смисъл, тук сексът е народен спорт. Понякога е за наслаждение, различен път е от началството, трети път те изненадват катаджии в храстите. Секс има, без значение какво ядете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР