Сребърният медалист от миналото световно Хърватия не успя да стартира

...
Сребърният медалист от миналото световно Хърватия не успя да стартира
Коментари Харесай

Мароко и сребърният медалист Хърватия се заковаха на 0:0, парламентът в балканската държава спря работа

Сребърният медалист от предишното международно Хърватия не съумя да започва с победа присъединяване си в Катар, откакто приключи 0:0 с Мароко в първи дуел от група F, в която са още тимовете на Белгия и Канада.

Двата отбора направиха неособено атрактивен дуел, само че въпреки всичко хърватите имаха малко по-добрите положения. Пропуснаха ги Влашич и Модрич. Мазрауи пък не съумя да осъществя най-хубавия късмет за мароканците. Следващият дуел на хърватите в Катар е против Канада, до момента в който „ атласките лъвове “ се изправят против Белгия. Хърватите влязоха в този дуел в серия от пет следващи победи – четири в Лигата на нациите и една в контрола против Саудитска Арабия, играна преди седмица. Мароканците пък бяха в поредност от седем срещи без загуба. Междувременно поради  мача Хърватия-Мароко на международното състезание по футбол през днешния ден Народното събрание си даде отмора от 11:00 до 13:00 ч., а някои от народните представители се появиха още сутринта с аксесоари в цветовете на националния тим, заяви хърватският вестник „ Вечерни лист “. 

Въпреки че през днешния ден беше оповестена публична двучасова отмора по време на постоянното съвещание на Народното събрание, с цел да могат депутатите, които се интересуват, да проследят мача сред Хърватия и Мароко, част от международното състезание по футбол в Катар, някои от народните представители още с идването си в Народното събрание сутринта и по време на самото съвещание се бяха накичили с аксесоари, изразяващи поддръжката им към националния тим на Хърватия. Някои носеха тениски, други – шапки и шалове в алено и бяло каре, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР