Сраженията край украинския град Мелитопол продължават, групи руски войници са

...
Сраженията край украинския град Мелитопол продължават, групи руски войници са
Коментари Харесай

Сраженията край украинския град Мелитопол продължават, руски войници са влезли в града

Сраженията край украинския град Мелитопол не престават, групи съветски бойци са влезнали в града и се пробват да завладяват сериозна инфраструктура, това разгласи Олександър Старух, началник на регионалната администрация на Запорожка област, съобщи украинската организация Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1047
Старух описа, че в Мелитопол съветските военни са влезнали, само че по-късно са били отблъснати от украински елементи. Сега е в ход разрастване на съветските военни. Водят се сражения наоколо до града. Малка група съветски агресори обаче са проникнали в града и се пробват да окупират сериозна градска инфраструктура, описа Старух. По думите му съветските сили не са стигнали до Бердянск. 

Руските сили употребява кораби амфибии, с цел да нападат град Мариупол, пък съобщи ДПА, като се базира на оценка на американското министерство на защитата. Тези съдове разрешават да се докарат военни и техника на брега и без да има пристанище в региона. " Мислим, че сходен взлом се прави през днешния ден ", съобщи представителят на Пентагона Джон Кърби.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1047  Канада разгласи наказания, визиращи Путин и Лавров, само че също и беларуския режим Канада разгласи наказания, визиращи Путин и Лавров, само че също и беларуския режим  Тътен от артилерийски отбстрел се чува още веднъж в Киев Тътен от артилерийски отбстрел се чува още веднъж в Киев  Русия наложи несъгласие на резолюция в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за нашествието в Украйна Русия наложи несъгласие на резолюция в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за нашествието в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР