Сръбското министерство на отбраната съобщи днес, че е стартирала процедура

...
Сръбското министерство на отбраната съобщи днес, че е стартирала процедура
Коментари Харесай

Руското военно министерство отваря представителство в Сърбия

Сръбското министерство на защитата заяви през днешния ден, че е стартирала процедура за основаване на посланичество на съветското министерство на защитата в Сърбия, заяви МИА, представена от БГНЕС..
заяви през вчерашния ден, че представителството в Сърбия се основава за подкрепяне на сръбската страна при разрешаването на въпроси в региона на военното и военно-техническото съдействие. Ще бъдат давани насоки за активността на съветските военни експерти вза оказване на помощ в построяването въоръжените сили на страната, както и за образование по потребление и ремонт на оръжия и военна техника, доставени от Русия.
 Вашингтон заплаши Турция със съществени последици при употреба на С-400 Вашингтон заплаши Турция със съществени последици при употреба на С-400
Съединени американски щати се надяват, че Турция няма да пусне в употреба съветските зенитно-ракетни системи С-400, в противоположен случай ще се сблъска със серио...
Днес на защитата посочи, че е почнала законово открита процедура, която предшества сключването на съглашение сред двете държавни управления за основаване на посланичество на съветското министерство на защитата в Сърбия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР