Сръбският треньор Люпко Петрович направи изненадващо завръщане в българския футбол.

...
Сръбският треньор Люпко Петрович направи изненадващо завръщане в българския футбол.
Коментари Харесай

Люпко Петровиич се завърна в българския футбол

Сръбският треньор Люпко Петрович направи изненадващо завръщане в българския футбол. Бившият треньор на Литекс, Левски и ЦСКА е новият състезателен шеф на Литекс, оповестява Спортал. Петрович има и извоювана Шампионска лига като треньор на Цървена звезда, тогава шампионатът носеше още остарялото си име Купа на европейските първенци. 
Прочетете още
„ Радостен съм, че още веднъж съм в Ловеч. В България съм работил за трите най-хубави тима – Левски, ЦСКА и Литекс. Любимото ми място обаче е Ловеч. Тук постоянно съм усещал най-голямата и откровена признателност на хората за триумфите, които постигнахме с Литекс ”, разяснява 75-годишният експерт.

„ Другото, което ме накара да се върна е, че ще работя с млади футболисти. За да няма интриги разяснявам, че ролята ми ще е да оказвам помощ с опита си и каквото мога на треньорския щаб, воден от Андрей Андреев ”, добави той.

„ Ще сме екип. Поставили сме си цели – тима ни да играе първокласен футбол и да реализира допустимо най-високо класиране, в това число и първо място във Втора лига “, сподели още Люпко Петрович.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР