Сръбският тенисист Новак Джокович, 21-кратен победител на турнири от Големия

...
Сръбският тенисист Новак Джокович, 21-кратен победител на турнири от Големия
Коментари Харесай

Джокович: След събитията от миналата година се надявам да бъда приет с достойнство в Австралия

Сръбският тенисист Новак Джокович, 21-кратен победител на шампионати от Големия шлем, се надява на гостоприемно посрещане в Австралия за идното Открито състезание на страната, където е рекордьор с девет трофеи.

Джокович пропусна последното издание на шампионата, откакто бе депортиран от Австралия поради неналичието на наложителната за страната ваксина против КОВИД-19.

" През годините имах огромен шанс да се представям мощно в Австралия и ми харесва да играя там. След събитията от предходната година се надявам да бъда признат с достолепие и се надявам това да ми помогне да играя добър тенис ", сподели Джокович, представен от " Евроспорт ".

След обстановката с Откритото състезание на Австралия успеха във Финалния шампионат на АТП стана още по-важна, поради събитията, през които преминахме моят екип, моето семейство и аз. Но усетих, че не съм самичък, усетих огромна поддръжка от сърбите. Беше просто въпрос на време да намеря този баланс и оптимална мощ в играта си, с цел да доближи в действителност върха и да стартира да играя най-хубавия тенис, на който съм кадърен ", сподели още Джокович.
 Григор Димитров отпадна на двойки
Григор Димитров отпадна на двойки

В Дубай
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР