Треньорът на Пари Сен Жармен Луис Енрике говори на традиционната

...
Треньорът на Пари Сен Жармен Луис Енрике говори на традиционната
Коментари Харесай

Луис Енрике: Не искаме да оставяме нещата на случайността и да мислим за реванша на Парк де Пренс

Треньорът на Пари Сен Жармен Луис Енрике приказва на обичайна конференция преди утрешното посещение на неговия отбор на Борусия Дортмунд в първи конфликт от полуфиналите на Шампионската лига.

Двубоят на " Сигнал Идуна Парк " е в сряда вечер (1 май) от 22:00 часа, а Енрике показа, че чака " превъзходен театър "

" Мисля, че този мач ще бъде превъзходен театър, освен за почитателите на двата тима, само че и за всички, които обичат футбола. Мисля, че ще има голове, като се има поради качествата на тези отбори ", стартира опитният ментор.

Испанецът се върна и към елиминирането в четвъртфиналната фаза, когато парижани за пръв път преодоляха противник след загуба в първата среща. Според експерта това оказва помощ за спада на напрежението у неговите момчета, само че все пак те би трябвало да останат фокусирани напълно върху своите задължения на следващия ден.

" Надявам се, че това ни освобождава от напрежение, тъй като е нещо, което не сме правили преди след загубата в първия мач. Освен това имам опит, който демонстрира какъв брой е значимо да сме конкурентоспособни на следващия ден. Това, което постигнахме преди, няма значение. Историята е страхотна, само че нашата цел е да спечелим на следващия ден. Не желаеме да оставяме нещата на случайността и да мислим за реванша на " Парк де Пренс ", съобщи Енрике.



Треньорът на ПСЖ си напомни и дуелите с Борусия Дортмунд в груповата фаза, когато първенецът на Франция записа победа с 2:0 вкъщи и тъждество 1:1 като посетител.

" Подобрихме се във всички аспекти. По-добри сме в отбрана, по-добри сме в офанзива. Със сигурност можем да продължим да се подобряваме. И това е една от характерностите на нашия метод на ръководство на клуба и на тима - опитваме се да бъдем взискателни, а не да мислим, че всичко е направено ", счита някогашният ментор на Барселона и националния тим на Испания.

Накрая той разяснява и дали парижани влизат в ролята на любимец в борбата против Дортмунд, каквито са настроенията в медиите из Европа.

" Това демонстрира, че медиите не знаят доста за футбола. Казвал съм го и преди. Страхотно е да си тук, да се насладиш на в действителност специфичен мач на неповторим стадион в Европа и да имаш шанса да накараш почитателите да бъдат в действителност щастливи от достигането до финала ", приключи Луис Енрике.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР