Приятелят на звездата от Line of Duty Браян Маккарди каза,

...
Приятелят на звездата от Line of Duty Браян Маккарди каза,
Коментари Харесай

Приятелят на Брайън Маккарди каза, че той е бил „фантастична помощ“ по време на разговори за психично здраве, докато актьорът умира на 59

Приятелят на звездата от Line of Duty Браян Маккарди сподели, че артистът е бил „ фантастична помощ “ по време на многото им полемики за психологичното здраве.

На 30 април брачната половинка на Браян заяви, че артистът е умрял „ ненадейно вкъщи “ на 59 години през уикенда. Тя написа в X, прочут преди като Twitter: „ С огромна горест оповестяваме за кончината на Браян Джеймс Маккарди, обичан наследник, брат, чичо и безценен другар на толкоз доста хора.

„ Брайън умря ненадейно вкъщи в неделя, 28 април, Брайън обичаше работата си и докосна доста хора и го няма доста и доста ще ни липсва; апелирам, помните Брайън. Уговорките за погребението ще бъдат оповестени през идващите дни. "

След сърцераздирателното известие, неговите другари и почитатели побързаха да отдадат почитта си със лични изявления. Един от неговите другари, Пол Ларкин, беше „ шокиран и унищожен “, когато научи новината. Той добави: „ Браян беше брилянтен другар и имахме доста полемики за проблеми с психологичното здраве, където той ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР