Сръбският режисьор Емир Кустурица беше ваксиниран с руската ваксина срещу

...
Сръбският режисьор Емир Кустурица беше ваксиниран с руската ваксина срещу
Коментари Харесай

Емир Кустурица се ваксинира с руската ваксина Sputnik V

Сръбският режисьор Емир Кустурица беше имунизиран с съветската ваксина против новата коронавирусна зараза. Той заяви това в изявление за съветската организация Telegram.

„ Вече ми направиха първата инжекция (на имунизацията Sputnik V), идната доза ще бъде сложена на 17 февруари “, сподели той, съобщи БГНЕС.

Режисьорът означи, че множеството сърби се доверяват на съветската ваксина. „ Белградският хайлайф, непосредствен до Запада, има вяра във имунизациите на Pfizer и Moderna, само че мисля, че 80% от сърбите имат вяра на руснаците и в успеваемостта на Sputnik V. Те я считат за най-хубавата ваксина и се надяват да има още количества от нея в Сърбия, тъй като това е най-важно за нас ", сподели Кустурица.

Кустурица е роден през 1954 година в Югославия. Като артист, сценарист и режисьор той взе участие в основаването на повече от 30 кино лентата. Неговата работа е получила предопределение и награди от най-големите кино фестивали в Европа.

На 31 декември Агенцията по медикаментите и медицинските произведения (ALIMS) на издаде позволение за потреблението на имунизацията Sputnik V, а на 6 януари в страната стартира имунизирането с съветската ваксина.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР