Сръбският пулмолог д-р Бранимир Нестрович защити световния №1 в тениса

...
Сръбският пулмолог д-р Бранимир Нестрович защити световния №1 в тениса
Коментари Харесай

Сръбски пулмолог: Българинът се зарази, но никой не умря

Сръбският пулмолог доктор Бранимир Нестрович отбрани международния №1 в тениса Новак Джокович след нападките, които той отнесе за организирането на шампионата " Адрия Тур ", написа monitor.bg. Второто издание в Задар (Хърватия) беше прекъснато тъкмо преди финала, откакто Григор Димитров разгласи, че е дал позитивна проба за ковид. След него с COVID-19 се оказаха още редица участници и хора от щабовете им, в това число Джокович и брачната половинка му Йелена.

" Какво се случи? Българинът се оказа позитивен, почувствал се е зле. Всички се разотидоха и никой не умря. Обективно видяно нищо извънредно не се е случило ", съобщи доктор Нестрович в телевизионно изявление за TV Prva.

" Тъжно ми е, че даже в Белград има хора, които не обичат Новак. Това към този момент е за психиатрията. Той докара тук едни от най-големите звезди в тениса, направи театър. Не сгреши, че реши да направи шампионат. А дали беше неточност купонът? Тук към този момент може да се дискутира, само че е въпрос и на персонална отговорност. Никой не те кара принудително ", сподели още пулмологът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР