Сръбският президент Александър Вучич днес започва кампания под мотото „Бъдеще

...
Сръбският президент Александър Вучич днес започва кампания под мотото „Бъдеще
Коментари Харесай

Вучич: Символите на опозицията са „курви и бесилки“

Сръбският президент Александър Вучич през днешния ден стартира акция под мотото „ Бъдеще за Сърбия “, по време на която ще обиколи зялата страна за да запознае сърбите с по-нататъшните си проекти и да чуе от тях забележките им и какво ги тревожи.
„ Искам да беседвам с всички хора за това, което сме създали до момента, да покажем резултатите и да дадем информация, само че също по този начин и да кажем какво ще вършим в бъдеще “, сподели Вучич пред ТВ Хепи.
Според него през днешния ден знак на неговата политика е бъдещето на Сърбия, фабриките и учебните заведения, жилищата за младежите, до момента в който знак на опозицията са бесилките, тъй като те желаят да спрат напредъка на страната.
Във връзка със съботния митинг „ Един от пет милиона “ в Белград, на който имаше трима носещи „ бесилка “, за които сподели, че са били задържани и насърчавани от една политическа партия.
„ Те желаят политиката да се води с бесилки, защото по този метод спъват напредъка на Сърбия “, сподели Вучич, допълвайки, че знаците на политиката на опозицията са „ курви и бесилки “.
Според сръбския президент в митингите в Сърбия вземат участие дребен брой хора, само че е забележителен броят на недоволните, който съгласно него не се вижда на митингите.
„ Ние, които сме на власт, не се обръщаме задоволително към тях и допускам, че е допустимо да бъркаме. “
Вучич счита, че жителите нямат пред себе си съпротива, на която да имат вяра и която е институционална.
„ Няма да приема нито едно искане от [Драган] Джилас, а настояванията на жителите постоянно ще ги слушам, това което можем да осъществим – ще изпълняваме, това, което не можем – ще го кажем “, акцентира Вучич.
Във връзка с настояването на жителите на митингите за почтени избори Вучич посочи, че във всеки изборен пункт в Белград е имало три пъти повече представители на опозицията, в сравнение с властта.
В изявлението сръбският президент уточни, че поддръжката от жителите става все по-силна макар „ най-тежките офанзиви от разнообразни страни “. Той добави, че не е елементарно да се устоя на външния напън, който има огромно въздействие върху Сърбия.
Според него от една страна извън желаят слаба Сърбия, да я принудят към решение с Косово, което няма да бъде компромисно, други не желаят да се стигне до решение, а трети желаят Балканите да бъдат полигон на спорове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР