Част от китайските марки автомобили вече почти са настигнали европейските

...
Част от китайските марки автомобили вече почти са настигнали европейските
Коментари Харесай

Слабите страни на китайските автомобили, според германските шофьори

Част от китайските марки коли към този момент съвсем са настигнали европейските коли по качество, обаче имат и недостатъци. Това сочат като цяло резултатите от изследване, оповестено от Германската организация на автомобилистите (ADAC).

Германските специалисти означават високото равнище на сигурност на колите от Китай - множеството от прегледаните модели са получили най-високите оценки в теста за злополука Euro NCAP. От ADAC също по този начин означават и високото качество на материалите и сглобяването на китайските коли.

" Плюсове " и " минуси " на китайските коли

През последните години тяхното качество се е повишило

В същото време, специалистите разпознават няколко проблематични въпроса . Автомобилите от Китай не престават да имат проблеми с круиз контрола и други системи в помощ на лидера, които от време на време работят ненадеждно.

Друга слаба страна на китайските коли са мултимедийните сензорни екрани, които реагират постепенно на досег, а менюто в мултимедийната система постоянно е с прекомерно малък шрифт и с неточности в превода от китайски, показват от ADAC. При някои модели също така пораждат проблеми с радиото и с климатика, е усещането на немските водачи.
 Най-популярните марки дизелови коли в Русия
Най-популярните марки дизелови коли в Русия

Кои от тях се препродават в най-хубаво техническо положение и на каква цена

Наскоро немският министър на финансите Кристиан Линднер съобщи, че немските производители на коли се смятат за най-хубавите в света - както в региона на транспортните средства с обичаен мотор с вътрешно горене, по този начин и измежду електрическите транспортни средства. Той прикани немската автомобилна промишленост да не се опасява от конкуренцията от Китай.

В същото време, министрът означи, че си коства да се обърне внимание на въпроса за вероятния дъмпинг от китайски артикули и в тази връзка да се обясни, дава ли Китай дотации на свои огромни компании, с цел да могат да продават колите си на цена под себестойността им.
 Основните дефекти на китайските коли
Основните дефекти на китайските коли

Какво демонстрира изследване измежду съветските шофьори
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР