Дупка с размери 30 на 40 см. се отвори в

...
Дупка с размери 30 на 40 см. се отвори в
Коментари Харесай

Отново зейна дупка на "Дунав мост" край Русе

Дупка с размери 30 на 40 см. се отвори в българския сектор на Дунав мост при Русе. Тя е на 100 метра от началото на оборудването в посока Румъния. Заради пропадането през нощта седем автомобила са спукали гуми там. Причината за отворилата се дупка е остаряването на бетона на един от панелите, интензивният трафик, както и огромните количества превалявания през последните дни.

Веднага след подаването на сигнал към шефа на Областното пътно ръководство инж. Стамен Савов са подхванати дейности за обезопасяване на региона. Мястото е сигнализирано и оградено със знаци, които указват проблематичния сектор. От Областното пътно ръководство към този момент са упълномощили осъществяването на ремонтни действия на пътно поддържащата компания.

Първо следва рисковата дупка да бъде залята с бетон и подсилена с железни детайли, а по-късно ще бъде и асфалтирана. Реално ремонтните действия ще стартират в първия работен ден след празниците. Според регионалния шеф Драгомир Драганов, придвижването по моста понастоящем се реализира безпроблемно и няма предпоставки за закъснение на трафика, заради пропадането.

Създадена е нужната организация за оптимално улеснение на водачите. Статистиката сочи, че единствено за последното денонощие през мостовото оборудване в двете направления са минали близо 2800 автомобила, като обичайно огромна част от тях се пада на тежкотоварния трафик. Очаква се главният ремонт на Дунав мост край Русе да стартира през лятото.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР