Сръбският квалификант Филип Крайнович, който вчера надви Джон Иснър и

...
Сръбският квалификант Филип Крайнович, който вчера надви Джон Иснър и
Коментари Харесай

Джокович се радва на фикуса Крайнович

Сръбският квалификант Филип Крайнович, който през вчерашния ден надделя Джон Иснър и се класира за край на " Мастърс " шампионата в Париж, сигурно е получил много поздравления за подвига си. Един от първите, които не пропуснаха да се зарадват поради триумфа на 77-ия в международната класация, беше някогашният номер 1 в света - Новак Джокович, освен това първата ракета на Сърбия употребява занимателно послание в обществените мрежи.

" Фикусе! Голяма прегръдка за моя другар и воин! Браво, майсторе! Доказа, че триумфът е обезпечен, когато обичаш това, което правиш и вярваш в себе си! Хайде! Още една стъпка! ", не пестеше страсти Ноле в " Инстаграм ".

Fikuuuuseeeeeeeeeee! Veliki zagrljaj za mog druga junaka! Bravo majstore.. Dokaz da je uspeh zagarantovan kada voliš ono sto radiš i veruješ u sebe! Idemooo. Još jedan korak! @krajinovic_filip bravo Coach #petarpopovic

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Nov 4, 2017 at 8:55am PDT

Двамата сръбски тенисисти са положителни другари, а след триумфа си над Иснър, Крайинович не пропусна да благодари точно на Джокович.

" Той ми оказа помощ доста след травмата. Бях до него, когато печелеше, в този момент той е до мен. Чуваме се постоянно. Оказва ми огромна поддръжка. Той е воин в Сърбия и за мен е чест да ми оказва помощ ", сподели финалистът.

Крайнович стартира годината като 234-ти в света, откакто лекува травма в китката. През май месец се срина до 294-та позиция, а в квалификациите на шампионата в Париж влезе като 77-ми в подреждането. След като се класира за финала на конкуренцията, 25-годишният сръбски тенисист ще влезе в топ 40 на света.

btvnovinite.bg
Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР