Сръбският футболен клуба Цървена звезда изплати всичките си задължения към

...
Сръбският футболен клуба Цървена звезда изплати всичките си задължения към
Коментари Харесай

Цървена звезда изплати 13 млн. евро задължения към сръбската държава

Сръбският футболен клуба Цървена звезда изплати всичките си отговорности към страната. За това разкри генералният шеф на клуба Звездан Терзич.

Един от най-големите клубове в Сърбия имаше отговорности към държавния бюджет в размер на 13 млн. евро. Всички отговорности на Цървена звезда са изплатени с парите, които клубът е получил от УЕФА за присъединяване си в Европейските клубни шампионати.

" В края на декември 2022 година платихме 5 млн. евро данъчни отговорности, а през днешния ден още 8 милиона евро. Така общо 13 млн. евро или 1,5 милиарда динара бяха импортирани в бюджета на Република Сърбия през този сезон ", разгласи Терзич.

" Една част от дълга ни към страната е насъбран от предходните управления, а останалата част се дължи на разстройването на пазара заради пандемията от ковид. Ние знаем, че заплащането на налога към страната е най-голямото доказателство за национализъм и по тази причина се гордеем, че като виновни хора изпълняваме отговорностите си по този метод. Като спортни посланици на Сърбия, ние сме горди да представляваме страната ни в европейските клубни шампионати за седма поредна година ", разяснява генералният шеф на Звездан Терзич.

В момента Цървена звезда е едноличен водач в класирането и е съвсем сигурният нов първенец Сърбия, който ще взе участие в идващото издание на Шампионска лига.
 Скандал разтресе сръбския народен тим по футбол
Скандал разтресе сръбския народен тим по футбол

Вратар се разсърди на националния селекционер Драган Стойкович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР