Сръбските певици Мария Шерифович и Йелена Карлеуша скандализираха ефира със

...
Сръбските певици Мария Шерифович и Йелена Карлеуша скандализираха ефира със
Коментари Харесай

Сръбска сексбомба скандализира с великденска изповед: Аз съм безбожница

Сръбските певици Мария Шерифович и Йелена Карлеуша скандализираха ефира със своите откровения във връзка Великден. Фолкаджийката и поп певицата имат много разнообразни визии за празника.

„ Великден? Ами, хубаво. Мария знае, аз не знам. Аз съм безбожница”, съобщи напращялата Йелена. „ Ти си безсрамница”, репликира я колежката ѝ Мария, чиято запазена марка е визията ѝ на мъжкарана.

Карлеуша показа още, че не е вярваща, само че в дома ѝ въпреки всичко се боядисват яйца и празникът се отбелязва, най-много поради децата. „ Дъщерите ми знаят за разликите в религиите. Често ме питат какво значи Бог, а аз им изяснявам, че това е групова шизофрения, тъй като този чичко никой в никакъв случай не го е виждал”, сподели Карлеуша.

Мария пък изясни, че празниците постоянно ги посреща със смейството, тъй като е вярваща, само че не и маниак. „ Не считам, че съм по-вярваща, в случай че постоянно отивам на черква и се апелирам на Бог. Възпитана съм да уважавам всеки набожен празник, а това е времето, когато дребното Шерифович се събират на едно място”, сподели тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР