Сръбската певица Даниела Вранич обяви, че е роднина на Ванга.

...
Сръбската певица Даниела Вранич обяви, че е роднина на Ванга.
Коментари Харесай

Известна певица се оказа внучка на Ванга. Има ли дарба

Сръбската певица Даниела Вранич разгласи, че е родственик на Ванга. Известната дълги години като „ Кралицата на саловете “ (б.а. – корабите) изпълнителка даде особено изявление за връзката си с гадателката за вестник „ Курир “, написа pirinsko.com.

В младостта си Вранич постоянно приказва за Ванга с татко си. Мъжът в никакъв случай не й разкрива предсказанията за фамилията.
-->
 „ Ванга можеше да планува по кое време ще се случат някои радикални неща, само че ние не я възприемахме по този метод – споделя Даниела. – Гледаше мен и сестра ми, като бяхме дребни, само че не помня доста. За нас тя беше просто нашата баба и нищо повече. Имаме единствено обич към нея и се гордея с нея като баба, а не като пророчица. “

Вранич се е интересувала какво е предсказала за нея Ванга.

„ Постоянно питах татко ми да ми каже дали баба е споделила нещо за нас. Той постоянно на смешка ми отговаряше, че със сестра ми ще сме щастливи. Всъщност ние в действителност сме щастливи с живота, който водим. Със сигурност не приказваме за нея като за пророчица. “

Певицата прибавя, че е наследила мощната си вътрешен глас от Ванга.

„ Преди усещах някои неща. Определено имам мощна вътрешен глас. Приятелите ми постоянно се изненадват какъв брой мощна е тя. Това значи доста за мен в работата ми, тъй като постоянно знам дали нещо ще бъде наред, или не. Никога обаче не съм желала да приказвам за това прекомерно съществено “, разкрива певицата.

Бащата на Вранич – Мирко, е родственик на един от братята на Ванга. Както е известно, братът на пророчицата Томе Пандев Сурчев живее дълги години в Сърбия. Той също като сестра си напуща родната Струмица. Продава парцела си и се мести край Белград. За него се знае прекомерно малко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР