Сръбската легенда Синиша Михайлович получи огромна вълна от подкрепа, след

...
Сръбската легенда Синиша Михайлович получи огромна вълна от подкрепа, след
Коментари Харесай

Трогателни думи за Михайлович, който се бори с левкемията

Сръбската легенда Синиша Михайлович получи голяма вълна от поддръжка, откакто призна, че се бори с подла болест – левкемия. Целият тим на Болоня застана зад своя треньор, а капитанът на отбора Браим Джемаили е убеден, че борбата на неговия ментор ще е сполучлива.

„ Треньорът ще завоюва тази борба поради нас, тъй като ние го усещаме като част от нашето семейство”, показа футболистът.

„ Това, което ни даде той през последните 6 месеца, рядко се случва на който и да било, изключително в толкоз къс интервал от време. Ние знаем какъв човек е той, какъв брой е мощен. Ще се постараем да му дадем от нашите сили и го чакаме да се върне”, добави още Браим Джемаили.

„ Синиша ни сподели да продължим да работим с усмивки на лицата, ние ще се постараем да осъществим молбата му. Треньорът ни сподели пътя, всички футболисти го следват в последната половин година. Той е водач, който може да ни помогне да реализираме задачите си”, добави играчът на Болоня.

„ Михайлович ни е като татко, по тази причина ще се борим за него, както той за нас”, приключи Браим Джемаили.

С подлата болест преди години се бори и някогашният капитан на националния тим на България и Астън Вила Стилиян Петров. Той сътвори фондация в поддръжка на деца, които се лекуват от левкемия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР