Сръбската красавица Биляна Дол бе една от най-известните връзки на

...
Сръбската красавица Биляна Дол бе една от най-известните връзки на
Коментари Харесай

3 години след раздялата: Биляна Дол с хубави спомени за Божинов, коментира Николета и Алисия

Сръбската хубавица Биляна Дол бе една от най-известните връзки на футболиста ни Валери Божинов. Връзката им продължи относително дълго, а причина за раздялата им бяха изневерите на българина. 

" Дадох всичко от себе си, с цел да бъда най-хубавата партньорка, защото му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките с майка си и някогашната си брачна половинка, всичко, с цел да се усеща благополучен и пълностоен. Бях до него, когато претърпя спадове и когато се връщаше на върха... и в Китай, и във Враца бях до него. Но явно това не беше задоволително и неговите нагони са по-силни от това. Не става въпрос, че любовта е свършила, само че неговите заболели нагони и желанието да ги задоволява ме нараниха като жена... Желая му всичкото благополучие в живота, само че Биляна Дол, само че жена, която да го обича и поддържа като мен, няма да откри в никакъв случай. Край ", написа сръбкинята през 2019 година във към този момент несъществуваща обява в Instagram.

Виж още: Защо Рачков няма да води Капките? Каква е истината за връзките им с Халваджиян?

Но, става известно, даже три години след въпросната разлъка, Биляна пази " единствено хубави мемоари " за Божинов. Това стана ясно от отговори на въпроси на почитателите в Instagram. Дол беше запитана и какво мисли за други две от дамите в живота на Божинов - Николета Лозанова и Алисия. 

По думите на Биляна Дол Николета е най-красивата жена в България, а Алисия има красива душа. " Страхотен другар и супер майка. А в случай че знаете по какъв начин готви.. "

Виж още: Сашка Васева за слепотата си, еротичните предложения и финансовата помощ от Веско Маринов

Що се отнася до сегашното, Биляна Дол призна, че няма мъж до себе си. Нещо повече - изпитва компликации в срещите си с " естествени мъже " поради обстановката с пандемията и противоепидемиологичните ограничения в Сърбия.

Виж още: Двоен празник за Христо Стоичков - ЧРД и годишнина от брака! Посвети на брачната половинка си благи думи

Биляна Дол разяснява и корекциите по себе си. Тя бе безапелационна, че няма интервенции по нова, само че пък тематиката за устните ѝ била " обичана ". Сръбкинята призна, че преди повече от 10 година е потърпевша поради неприятно направена намеса и по-късно с години е поправяла нанесените вреди. Днес поучава младите девойки - четете и търсете информация преди да отидете при определения доктор. 

Изображение: https://www.instagram.com/biljanadoll_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР