Спрямо 3024 души са използвани специални разузнавателни средства (СРС) през

...
Спрямо 3024 души са използвани специални разузнавателни средства (СРС) през
Коментари Харесай

За 3024 души е ползвано СРС през 2020 г.

Спрямо 3024 души са употребявани специфични разследващи средства (СРС) през 2020 година Това се разбра от доклада на бюрото за надзор на СРС, който обаче не бе признат от депутатите в пленарната зала.

88% от настояванията за потребление на СРС са направени от Министерство на вътрешните работи, 10,2% от прокуратурата и 1,8% от ДАНС, регистрира шефът на бюрото Пламен Иванов. Той изясни, че огромна част от тях - 172 са били за определяне на самоличността във връзка досъдебно произвеждане.

През предходната година стана ясно, че 131 души от митингите са подслушвани. Сред тях са 25 от “Възраждане”. Кой тъкмо е разпоредил това? Да не стане по този начин, че след 2-3 година да стартират да излизат флашки, сподели по време на дебатите водачът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

На 37-а стр. написа, че няма установени противозаконни подслушвания. Ако този отчет се беше разгледал предходната година, щяха да бъдат опровергани доста от тезите на партиите, които участваха в изборите, сподели обаче шефката на депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР