Спряганият за сигурно ново попълнение на Интер чилийски халф на

...
Спряганият за сигурно ново попълнение на Интер чилийски халф на
Коментари Харесай

Видал подложи на критика Барселона на изпроводяк

Спряганият за несъмнено ново попълнение на Интер чилийски халф на Барселона Артуро Видал подложи на рецензия цялостната обстановка в каталунския клуб, който е разтресен радикално поради желанието на мегазвездата Лионел Меси да напусне.

Според Видал Барселона се нуждае от смяна на всички равнища.

" Много неща би трябвало да се трансформират. В тима, считан от мен за номер 1 в света, не може да има единствено 13 съществени футболисти, а останалият състав да се запълва с малолетни. Не споделям това, тъй като считам, че не заслужават мястото си. Във всеки тим има по 23-има играчи, които се борят за титулярно място, порастват и се усъвършенстват всеки ден.

Не става единствено с приказки за ДНК-то на клуба, по този начин единствено се заблуждаваме. Барселона би трябвало да промени мисленето си, тъй като и футболът доста се промени. ДНК-то към този момент не играе толкоз огромна роля, другите тимове непрестанно израстват. В днешно време играта е повече физика, мощ и скорост, а техниката отива на втори проект. Меси несъмнено е номер 1 в света, само че и той има потребност от помощ, от играчи, които покачват общото равнище на тима и оказват помощ за постигането на резултати ", споделя Видал, представен от " Марка ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР