Spotify пусна своята статистика за най-слушаните песни и изпълнители на

...
Spotify пусна своята статистика за най-слушаните песни и изпълнители на
Коментари Харесай

Кои са най-слушаните изпълнители в Spotify на десетилетието?

Spotify пусна своята статистика за най-слушаните песни и реализатори на десетилетието във вторник в своето ново издание „Wrapper“ – обзор в края на годината на най-слушаните реализатори и албуми в известната стрийминг услуга за музика. Всичките 113 милиона клиенти на Spotify също скоро ще могат да прегледат своите персонализирани статистически данни за стрийминг с разбивка по реализатори, албуми и жанрове.

Бившият сътрудник на певицата Риана (Rhianna), притежател на наградата“Грами“, Дрейк е един от трите най-слушани реализатори в Spotify за последните 10 години с повече от 28 милиарда слушания на песните. Той е последван от Ед Шийран, Пост Малоун, Ариана Гранде и Еминем. С 6,5 милиарда излъчени песни през 2019 година, Пост Малоун се подрежда като най-слушания артист на годината. На второ и трето място след него се подреждат Били Ейлиш и Ариана Гранде.

Най-излъчваната ария на десетилетието е Shape of You на Ed Sheeran, която е слушана над 2,3 милиарда пъти в Spotify, до момента в който Señorita на Camila Cabello трансферира над 1 милиард слушания за 2019 година

Слушането на подкасти в Spotify е повишено с 50% за 2019 година, обявиха от компанията в известие, като към този момент в платформата са налични над 500 000 заглавия. Най-излъчваният подкаст на 2019 година беше The Joe Budden Podcast с Rory and Mal.

Пълният отчет на Spotify за най-слушаните реализатори, песни и албуми от десетилетието е наличен за евакуиране в PDF формат.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР