Спортният министър Весела Лечева изпрати поздравителни адреси до Пламена Миткова,

...
Спортният министър Весела Лечева изпрати поздравителни адреси до Пламена Миткова,
Коментари Харесай

Весела Лечева с достоен жест към шампионите ни по лека атлетика

Спортният министър Весела Лечева изпрати приветствени адреси до Пламена Миткова, която извоюва купата в скока на дължина на Световното състезание по лека атлетика за юноши и девойки под 20 години в Кали, Колумбия, и до Божидар Саръбоюков, сграбчил сребърния орден в скока на височина.

" Уважаема Пламена, за мен е наслаждение и голяма наслада да Ви поздравя за купата, която извоювахте за България и за отличното Ви показване. Изкачването Ви на международния връх във Вашата възрастова група потвърди, че с голям труд, обич към спорта и гений няма недостижими цели. Вие безапелационно се наложихте над Вашите съпернички и показахте, че сте една от огромните ни очаквания в леката атлетика ", се споделя в приветствения адрес до шампионката Пламена Миткова.

Министър Лечева пожела на младата ни вяра в скока на дължина нови триумфи в бъдеще и реализиране на нейните спортни цели. Пламена Миткова сграбчи златния орден, откакто скочи 6,66 м при третия си опит, като това е най-хубавият резултат в кариерата й. 

" Уважаеми Божидар, приветствам Ви за извоюваното сребърно отличие в скока на височина, - написа в приветствения адрес на министър Лечева  до Божидар Саръбоюков. - Вашето достижение Ви отрежда място измежду най-хубавите юноши на планетата в скока на височина и е  поръчка за бъдещи триумфи, с които да се гордеем ". Националът ни Божидар Саръбоюков стана вицешампион, откакто записа 2,10 м при третия си опит в скока на височина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР