Спортният журналист от Беларус Владимир Пирог сподели своя коментар относно

...
Спортният журналист от Беларус Владимир Пирог сподели своя коментар относно
Коментари Харесай

Спортен журналист от Беларус: ЦСКА е непознат отбор, знам за разделението и ЦСКА 1948

Спортният публицист от Беларус Владимир Пирог показа своя коментар по отношение на идния дуел сред ЦСКА-София и БАТЕ Борисов от Лига Европа. Пред сътрудниците от " Дарик " Пирог предвижда победа за БАТЕ с 2:1 и съобщи, че за него " алените " са чужд тим.

" Днес сутринта разбрахме, че Станислав Драгун и Игор Стасевич няма да летят с тима. Това е огромна загуба за нас. Тестовете им за ковид още не са доказани, само че с цел да не рискуваме тяхното здраве, те няма да летят с тима. Известно е просто, че няма да играят. Не мога да потвърдя че имат ковид може и да нямат. Днес няма да им излязат резултатите.

Стасевич е капитан на тима, един от най-големите играчи в Беларус. Те си имат своите резултати. Статистиката не лъже. Със сигурност неналичието на тези двамата е основният проблем на беларуския тим, само че и в ЦСКА имат проблем с отсъствието на Занев и Ахмедов. Разбира се, всяка липса е огромна загуба, само че при вас няма да играят Занев и Ахмедов. Мисля, че сходни компликации при всички положения ще сплотят тима. Те не играха в последния мач в беларуския шампионат, само че бяха сменени от други двама положителни футболисти. Не бих споделил, че обстановката е сериозна. Скамейката на БАТЕ има какво да предложи.

За мен ЦСКА е чужд тим, само че тимът и треньорът са ги разучили задоволително. Както и вие сте създали същото с нас. Нормално е - разучават се мощните и слабите страни на съперника. Аз разбрах за обстановката с ЦСКА 1948, разделянето. Знам за равенството с 1:1 с Черно море в последния кръг на шампионата ви. Моята прогноза е, че БАТЕ ще победи с 2:1 ЦСКА в добавеното време ", сподели журналистът от Беларус. efbet Лига 5 кръг, събота 12 септември  Черно море 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР